maanantai 2. huhtikuuta 2018

Huhhuh Huhtikuuta:)

 Huhtikuun toinen päev 2018.
Ja ettei kirppislöydöt loppuisi, täs on se pitkä toppatakki josta jo edellä mainitsin.
Ei yhtään huono ilmaislöytö, miul ei ollutkaan pitkää takkia ja ny on ulkoilu/roskiskäyntitakki. Monipuolista sen pitää olla, niinkuin elämä itsessäänkin on.Ainakin vielä tässä vaiheessa.
Tuula kyllä pitää huolen etten ihan mitä vaan ota vaik ilmaiseksi saisikin, hänellä on näkevät silmät ja tarkka seula:)Kaikki löydöt tutkitaan tarkasti ennen kotiin kuljetusta.

Miun blogi alkaa olemaan vaate-esittely aiheinen, mut ku kästöitä ei lainkaan ilmesty sillä vauhdilla kuin kirppislöydöt esiin putkahtelee...ei voi kuin nostaa kädet ylös ja antautua.
Luulenpa että huomennakin poiketaan löytöjä metsästämään.
Ja huomenna 3.4.2018 tulee kuluneeksi vuosi ukon kuolemasta. Kynttilän viemme haudalle.

"...luodut kai emme, me olleet toisillemme"


2 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen takki! Joskus saa sopivaa vaatetta ja muutakin tavaraa passelilla hinnalla, ilmaiseksikin, kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. :D Tuolla alempana onkin sitten ihanat väriset kengät, niin tyttömäiset. Sellaisistahan me tytöt tykätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommesteistasi Matleena, tykätään me tytöt sievistä asioista, onnenpekka olen kun vielä saan nauttia vähäiselläkin näköaistillani väreistä ja muustakin vaikka en näe mitään tarkalla silmällä.
   Tänään kirppikseltä lähti mukaan oikein merkkituote,siitä tuonnenpana kun Tuula kuvaa:)

   Poista