maanantai 30. huhtikuuta 2018

Musta/valkoraitaa ja kukka-aihe:)

Huhtikuun viimeistä 2018.

Olenkohan mie nyt nettiriippuvainen vai oliko se SOME riippuvainen, ihminen joka ei kykene irtautumaan tästä virtuaali maailmasta.(
Ja väliäkös ku itsella on mukava fiilis.Eipä tässä enää muita viihdykkeitä kovin runsaasti olekaan, suotaneen se meille mummoillekin.
Ja jälles löytö, NANSON mekko ts.yöpaituli? puuvillaa 50%/modaalia 50%, ja 5€ maksoi.Tämäkin kuosi on niitä " näkyy kaivolta kotiin":))Tarkoittanee värikkyyttä joka tosiaan loistaa kauas.

Jaa'a mie oon raskaana ja synnytys on huomenna!
Siitä vaan tulee 48 vuotta, esikoisen syntymästä.


                 Iloista vappumieltä ystävät!


4 kommenttia:

 1. Saa noin nätti vaate näkyäkin kaivolta kotiin! Minäkin olisin ostanut heti, varsinkin tuolla hinnalla. :)
  Kuule, Anni, ollaan me vaan riippuvaisia netistä ja somesta. On sitä pahempaakin riippuvuutta olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiitti Matleena, mitähän mieki tekisin, jollei tätä värkkiä olisi jolla voin yhteyksia pitää ja purka tuntemuksiani.Onni ku olen tämän jo vuosia takaperin saanut ja opetellut käyttämään, tää esikoinen oli tiukkana että opettelet vaan omin avuin ja ihan kohtalainen käyttäjä minusta tuli.
   Ollaan me mummot innokkaasti SOM-riippuvaisia:)

   Poista
  2. Yks mymmeli lisää tähän some porukkaan ja hyvä meille! En malta olla kysymättä, että miten se synnytys sulla meni(48v.sitten) ja mikä oli tulos!?

   Poista
  3. Maikku, synnytys ohi "12h perjantaina 1.5.klo. 20.08 ja pikkuinen poika 2980g/48cm ja 9 pistettä, napanuora 2x kaulan ympärillä ja nuora löysättiin" Näin oli toivottu poik maailmassa!
   8vrk sairaalassa ja kotiutus ilman neuvoja, mutä antaa vauvalle,jos ei maitoa erity riittävästi.Seur. maanantaina tuli kätilö käynnille ja punnitsi pojan "kapalossa puntarilla" ja kehoitti heti laittamaan "puolimaitoa"kiehumaan ja antaa pojalle kun herää.Paino oli pudonnut ja vauvan vatsa oli tyhjä, miult ei tullu maitoo ja hyvä ettei laps menehtyny nälkään.Mut sit kaik lähti hyvin sujumaan ja paino kohosi sopivasti ja vielki poik on hoikka,ei oo päästänt ittees lihomaan:)

   Poista