lauantai 28. huhtikuuta 2018

Ostettu, lahjus ja lakattu;)

 Huhtikuu 2018

Näytillä Prismasta ostettu toppi
hauska leopardikuosi
miun makuun
iloinen käyttää jakun kanssa mut
kiva ilman jakkuakin. Noo...
vähän on mallia: makkarankuori
miun tahtia nykyisin ei pikku seikat haittaa...


Pinkki jakku on lahjoitus Tuulalta, ihana jakku
mustan topin kanssa joka on omasta takaa.
Jaa'a toivoa sopii että menoksia riittää
vaatetta kyllä on ja jos ne vähiin käy
onhan KIRPPIS mummon takuu vaatettaja:) Sieltä löytyy muutamalla eurolla mukavaa päällepantavaa jos ei ole turhan nirso. Tämäkin kirppis josta aarteita löydämme, on yksityisten myynnissä olevia omia tavaroitaan, joten ei sinne ihan huonoja tuoda kaupattavaksi ja ostaja lopulta tekee päätöksen.

Kynnet sutikoin itse , suurennoksen avulla.
Huomenna on menoja, pääsen käyttämään "uusia" luomuksiani, siis osin ilmaiskori löytöjä ( esim.suorat mustat housut) ja muuta tarpeellista, marketista ostettua:)
 Perjantain kirppispäivä sujui kivasti, löysin ilmaiskopasta kaksi silkkihuivia, leveäpohjaisia  kellanruskeita juomalaseja ihana löytö, kun kirkkaan lasin aina kaadan pöydälle, koska havaitsen sen huonosti mutta  nyt on hyvät tukevat isot juomalasit, ilmaiseksi!
Älä sie ihminen luule, että mie kaikki ilmaistavarat hamstraan....ei eijei valikoidusti hyvät ihmiset, valikoidusti:)

Kuulolla jälles...

2 kommenttia:

  1. Kyllä kirppikset on hyviä paikkoja ja aina löytyy jotain uutta ja mukavaa mukaan! Mulla on tässä aika lähellä neljä hyvää paikkaa. Sitten ne isommat on tuolla esikaupungin puolella. Koitan jarruttaa ostojani koska mulla on koti jo niin täynnä, ettei mahtuisi mitään lisää. Teet hyviä löytöja sieltä, ja kiva on lukee kun kirjoitay niistä.....vauhilla vain kohden kevättä.....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Maikku kun viestit miulle.Miul ko ennää ei oo ennää muita harrasteita,näön menon myötä kaik jäi mut ny tää uus harrastus antaa sisältöä miulle, täs mie sovittelen ostoksii ja aika kuluu rattoisasti.Ku muutin tähän män hirveest tavaraa pois,mut uudet kuviot ja elämä ne voimaannuttavia,vaik sit kirppislöydöillä:)

      Poista