maanantai 1. lokakuuta 2018

Harmaata/siniharmaata:)


 Lokakuuta ensmäne päev vuonna  2018

Aurinko hymyilee taivaalla, ei ole  harmaa lokakuun eka päivä,
mutta harmaa neule hopeisin pyörylöin on näytillä
eräs kirppislöytö sekin ja lähtee mukaani huomiselle reissulle.
Kaulahuiviin tein solmuja ja se näyttää hapsulliselta rätiltä tuon neuleen kanssa.
En oikein löytänyt?? sopivaa huivia neuleelle kun siinä on nuo hopeapyörylät jotka sellasenaan on kivannäköiset.


Tässä on ruskea väripilkkuinen silkkihuivi, joka sopii tuon neuleen seuraan, mutta on erikseen kuvattu, jostain syystä.
Kynnet Tuula lakkasi siniharmaalla lakalla, tuo on kaunis, utuinen väri, joka nyt sopii näihin harmaisiin asuihini....
Otan mukaan myös harmaan hupullisen neuletakin, kun ei tiedä millaisia ilmoja pitelee.
Laukku on pakattu ja uskon, että vaatetta on tarpeeksi, kuten aina ennenkin, liikaa!!!  Aikoinaan vuosia sitten, olin pohjoisen lapin matkalla ja vaatetta lämmintä oli tarpeeksi, mutta hotellissa oli niin lämmin, että olis tarvinnut olla mukana myös kevyempia vaatteita.Hmm....ulkona -27 astetta.

Kirjoitin kommenttia meikkauksesta. Olen aina meikannut, jopa vain kotona ollessani ja nyt olen jonkinlaisen pakollisen tauon takia, alkanut käyttää mascaraa ja kajalkynää, luomiväriä, huulipunaa ja kynsilakkaa. Näitä viimeksi mainittuja olen käyttänyt jonkin aikaa. Avustajani Tuula kummastelee, että onnistun meikkaamaan vaikken näe peilistä oikeastaan mitään. Kyllä meikkaaminen vanhasta tottumuksesta onnistuu vaikkei minulla  tarkkaa näköä enää ole. Sen verran näen peilistä, että pystyn kajalkynän ohjaamaan alaluomen "tienoolle" yläluomi on pahenpi haaste:( Ja mascara osuu ripsiin niiden värehdysten avulla!

Näin tänään, palataan. Mukavia lokakuun päiviä;))

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi, löysin sattumalta ja oikein hyvä niin! Olet uskomaton, ymmärsin, että huonosti näet, mutta kaikkea teet. Peukku, peukku ! Luin edellisiä postauksiasi muutaman, sijoittaisin sinut läntiseen Suomeen. Onk näin? Misäpäi sää asu? Hyvää toist päevä lokakuust! Aurink paista ja nätti syksy o!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kikka L kiitos viestistä ja tervetoloa vaatimattoman blogini pariin.kyl mnää lännast ole, valla hianoo kon snää oles löytäny nmuu preivi ja oles kyl oikkias,et mnää ole pali näkövammane,perärten 85 prosenttii täydys kirjotta ku en loytäny pros.merkkiä.
   Mnuul o appu oikke henk.kohtasest en mnää tarkast mittä näe siks o tämne apu joka on tuiki tärkkiä. ettäs saisis jottai ruakpuoltakki kaupast ja muullosenki:)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista