tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ihanuudet City-marketista:)

 Maaliskuu 26 päivänä

Voi hyvät hyssykät, mie löysin City-marketista aivan ihanat Italialaiset nahkanilkkurit. Kauniit...
Kapeamalli, joka on kuin tehty minun 36 numeroiseen jalkaani:) Korkokin on ihan sopivan korkuinen, pikkuisen korkeampi, kuin edellisissä nilkkureissani. Olen niin tyytyväinen ostokseeni, kun minun on vaikea löytää istuvia kenkiä ja kun löydän, silloin ne pitää myös ostaa. Edelliset ostin jo muutama vuosi sitten, mutta mie hoidan jalkineitani hyvin, nytkin laitoin heti suojavoiteen nahan pinnalle.
Italialaisen kengän malli on minulle sopiva ja myös Itävalta ja Ranskalainen kenkä on kapealestinen ja juuri minun kapeean, pieneen jalkaani istuva malli.

Voi tästä aiheesta tulisi tekstiä vaikka millä mitalla, mutta jatkanpa kirppis ostoksien esittelyllä...ai mutta tässä onkin vain yksi vaaleanharmaa harvakudoksinen pusero, jonka alle laitan topin, hmm..jonka väri määräytyy mielialan mukaan:) Onhan niitä muitakin , mutta tällä kertaa pääosan  sai:NILKKURIT. Hjyvää joskus aivan uutta ja käyttämätöntä, Jes:)

Kynsissä on tumman violetin päällä Tupun kimallehopeaa, jonka hopea ei nyt toisen lakan päällä, pääse ihan oikeuksiinsa, mutta laitan sita joku kerta ihan itsenäisenä värinään.

No niin, riisipuuro on haudekattilassa ja valmiina kohtapuoliin.

Iloisia aikoja ja auringon lämpöä:)4 kommenttia:

 1. Upeat nilkkurit löysit... mulla on jalassa samaa vikaa kun sinulla ja sopivan kokoisia kenkiä on vaikea löytää. Nätin puseron, kivalla tekstillä olet myös ostanut. Ja kynnetkin ovat niin kauniit. Leppoisaa kuluvaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta, nilkkurit ovat todella miellyttävät, tänäänkin olimme kauppakierroksilla ja jalat kesti runsaan parin tunnin kävelemisen näissä kengissä.
   Kirppispusero on kiva, lienee osin puuvillaa.noin näppituntumalla.Käytiin myös tänään kirpparilla, oli halpa kierros, ei mitään löytynyt ts. oli liian "tyyriitä".(kallista)

   Poista
 2. Hyvät kengät on tarpeelliset. Kaikkein ikävintä, kun kenkä puristaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tesa, totta on todella myös monia kokemuksia puristavista kengistä, kun on eripariset kapeat jalat, oli aina otettana siihen suurempaan jalkaan ahdas, että kenkä pysyy siinä pienemmässäkin jalassa:(Tämä kepeapitkä kärkinen on minun malli, kun on tilaa sille isommalle varpaalle;)

   Poista