lauantai 23. maaliskuuta 2019

Pippissukat!

 Maaliskuussa 23 päivänä lauantaina.

Silviisiin, näytillä olis nyt nämä Peppipitkätossusukat, eli ihan vinksinvonksin ja heikunkeikun...eripariset tekeleet:(

En jaksanut alkaa seuraamaan raidoitusta, kun lähti menemään väärin, laitoin sitten vinksinvonksin. Nauratti  itseeni, kun viel sukan kärkikin oli erivärinen, vaikka siihen oli tarkoitus tehdä samanlainen kuin ekassa sukassa, mutta kaikki män keturalleen:(

Sukat ovat kokoa 42-43 vien näitä taas vanhainkotiin, kun käyn vierailulla siellä ikääntynyttä veljeäni tervehtimässä. Jospa jo tulevana sunnuntaina, olen jo itse tervehtynyt taudista, joten voin mennä häntä tervehtimään, tyttäriensä kanssa.

Ja ilouutisia: Tupun kanssa olemme tehneet parikin kirpparikierrosta ja jotain on mukaan tarttunut, niistä seuraavassa päivityksessä.

Voi ihanuus, Ystävätär Jaana eilen pikimmiten poikkesi ja tänään hän tuli siivoamaan miun huushollin:)
Kyllä se oli ihana asia, kun sain häneltä tälllaisen yllätyksen, myöhäinen ystävänpäivän hyvä teko ja todella tarpeellinen;) Miun käy niin kovasti seläm päälle, ettem millään jaksaisi imuroida.Nyt kelpaa, paljon kiitoksia Jaanalle;)

Iloisia aikoja hyvät kanssakulkijat, aurinkoa:)

4 kommenttia:

 1. Komiat peppisukat olet tikutellut, saaja on taatusti onnellinen :)
  Iloa ja aurinkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta, enpä ennen ole tehnyt tällaisia vinksinvonksin sukkia:)Niin olisi kiva nähdä jonkun pappan ilme saadessaan tällaiset sukat:)

   Poista