torstai 2. huhtikuuta 2020

Villasukka tehtailua:)

 Huhtikuussa 2.pvä 2020.

Juuh, otsikko on todella yliampuva!!
Sukkien kutominen etenee tosi hitaasti, vasen käsivarsi kyynärpään sisäpuolelta kipeytyy helposti, siinä on pari pehmeää "pahkuraa" jotka lääkärin mielestä ei mitään erikoista.
Niin, että lankoja on koreissaan pari-kolmekymmentä, no, sinnepäin, osa on vajaita keriä:)
😊😊😓
Nämäkin pikkuiset joulusukat ovat olleet näytillä jo aikaisemmmin, Tupun lapsenlapselle.

Korkokengät ovat tänäänkin  jalassa, punaiset sellaiset, ettei jalka totu mataliin kenkiin ja kun on korollisten aika, jalka väsyykin. Ääähhh
Huomenna puen jonkun mekon ts. jotain tanssuloissa käyttämääni mekkoa. Onhan revittävä mielihyvää tällaisistakin asioista ja nimenomaan sellaisista, jotka itseä tuntuu ilahduttavan:)

Mitähän viime päivityksessäni tapahtui, kun teksti oli pientä ja lopuksi minun normaalia  kirjoitusta.
Toivottavasti tämä päivitys julkaistuu sillä entisellä tavalla:)

Toivon kestämistä kaikille. Kuulemisiin


4 kommenttia:

 1. Sinä sentään saat sukat aikaan, vaikka kipu rajoittaakin. Hyvä niin! Arvaa vaan, miten minä haikailen noitten lankojeni perään, kun tuossa vuoteeni vieressä ilahduttavat silmiäni läpinäkyvissä muovilaatikoissa. Mutta vielä ei ole aika päästä sukkia tekemään, mutta jospa ensi viikon jälkeen alkaisi joku uusi aika, kun käyn taas reumapolilla. Nyt viihdytän itseäni lähinnä äänikirjoilla. Hyvää huhtikuuta sinullekin, pysytään terveinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena,en minä pitkään voi kutoa,alkaa käsivarsi kipuilemaan.Viime yönäkin yritin,kun jouduin valvomaan ihon kutinan takia,suihkussa kävin kahden maissä yöllä,kutina rauhoittuu lämpimästä suihkusta saippuatta.Sit koitin vaan istuskella ,että olisin valmis yritykseen nukkua,aamuun asti meni valvoessa.Nukuin pari tuntia aamupäivällä.Näin se välillä menee:(

   Poista
 2. Minullakin oli tänään kotona etätöissä mekko päällä :-) Sama mekko on ollut pari kertaa päällä toimistollakin. Nyt se oli omaksi ilokseni päällä - etäkokouksissa muut eivät nähneet rimpsuhelmaa, mutta minulla oli iloinen olo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Susanna,olipa mukavaa että minun vinkistä oli sinullekin iloa,jos keksit sitä käyttää tähän harmaaseen ja erilaiseen arkeen:)Olin avustajan kanssa kaupassa tänään,toista viikkoa on mennyt viime kerrasta,laitoin ripsiväriä ja hiuksiin muotovaahtoa,hiukan tupeerasin ja korkonilkkurit jalkaan,sitten menoksi,käsilaukku heilui tomerasti kun paahdoin marketin käytävällä menemään;)

   Poista