maanantai 16. elokuuta 2021

Elokuussa riennetään...

Heippa maanantaina 16 elokuuta 2021

 

Täällä ollaan, kuvia ei taaskaan ole, mutta  jokunen sukkapari on valmistunut.

Tupu tuli lomansa pidettyään jälles minuu avustelemaan. 

Yx kirppis lopetti toimintansa, oli myynnissä, muttei innokasta ostajaa löytynyt.

Harmin paikka, se oli hyvä kirppis, hyviä tuotteita edullisesti ja valoisa, korkea tila, minunkin oli helpompi havaita tuotteita looseista, kun oli valoisa paikka.

Teimme pitsiviikolla kierroksen kaupungilla, aterioitiin, juotiin olutta ja lauloin karaokea pitkästä aikaa, kiva fiilis, paras koko kesänä.

Vähiin on menemiset käyneet,  rajoituksia on jälles, en enää ole selvilläkään, mitä saa tehdä ja mikä on rajoitettu. Kokoontumi´sia ei kovinkaan ole tiedossa, tämä on erittäin masentavaa ja perin tylsää olla päivästä toiseen kotosalla, kun ei oikein ole mitään luannikasta tekemistä. Äämikirjoja olen kuunnellut, mt sekin käy kovin yksitoikkoiseksi, sukan kuteletta siinä samalla värkätessä...ja purkuun meni......

No syksy on vääjäämättä edessä ei mahda mitään, mukavia loppukesän päiviä kaikille.

Hymyillään kun tavataan ja vaikkei tavatakaan, hymyllä hyvä mieli .

Terkuin; Anni

 

2 kommenttia:

 1. No niinhän se tämäkin kesä alkaa olla lopuillaan koronasta huolimatta. Eipä ole täälläkkän isommin reissattu eikä tavattu ihmisiä, mökillä olen käynyt kolme kertaa parin yön reissuja sentään. Tavallisesti olemme siellä viikon ja toistakin kerrallaan. Pariin jumppaan ilmottauduin, saa nähdä pidetäänkö salissa vai etänä taas, kuten viime talvena. Mutta vaikka ei tämä niin lystiä olekaan koronan takia, niin hymyillään kun tavataan, vaikka ei tavatakaan! 😄🤩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Matleena, niin tämä vihoviimeinen kurimus, mä otan tämän niin raskaasti,enlä löydä ratkaisua omaan mielentilani parantamiseen.Minuu ärsyttää kaikki asiat,en jaksa olla tekemisissä muiden kanssa enkä jutella.
   Tupun kans käytiin tänään lounaalla kiinalsisessa ja nauroin pitkästä aikaa hänen jutuilleen,en muistakoska olen vetänyt suuni hymyyn,ei ole aihetta ollut.On niin toivotonta etten tiedä enää mistään mitään.
   Vatsa kipuilee ja pää särkee joka päivä,ei kovin mukava tilanne,mut tämä on minun tilanne,joka itse pitää selvittää tai olla selvittämättä.Ehkä hymy vielä löytyy,vaikka kovin on vaivan takana.

   Poista