maanantai 14. lokakuuta 2013

Mukavaa maanantaita


 Tervetuloa kaikille lukijoille uusille jotka kenties olen jo maininnut, mutta tässä uudelleen, tervetuloa:)
 mammutinpuikot.blogspot.fi
neulekirpunneuleet.blogspot.fi
ullahansen.blogspot.fi
  anne-riitta.blogspot.fi

Uusimmat kuvat joulukaktuksesta, kyllä hän kukki kaikki nuput, harmillista kuitenkin kun kukinta on niin lyhyaikaista.

Koitin tänään varata aikaa terveyskeskukseen, jos olis saanut vaik kortisonipistokset noihin olkapäihin. Hyvänenki aika jono terveyskeskukseen ON 6- 8 VIIKKOA..
Aatteleppa ite kuinka sairaus parantuu,. ihme kyllä jo tuossa jonotus ajassa.
Ihan oikeestiko ihmisiä piinataan eikä saa aikoja lääkärille. Onhan tämä ollut vaikeaa jo aikaisemmin n. 3 viikkoa jonotusta, mut nyt meni ohi hilseen, Näin luonnollisesti kansaa vähennetään riveistä, kuka jaksaa kärsiä kipuja kuukausi tolkulla, menee "omankädenhoidoksi" ja tilastot suurenee. Meitä kansalaisia lienee liian paljon ja ikääntyneitä ainakin.


Jaa'a kiva ilma tänään, rouva hienohelmakin pisti tassua toisen eteen oikein reippaasti. Hää tykkä kun on kuiva keli ja vilpoista, meil oli yöl pakkasta n. -3 astetta. Mittari on tuos ikkunan takana ettei ihan oikeita lukemia näytä.
Olen mie vähän koittanut jottain väkertää, ostin valmiin kranssin  ja jottain muutakin, jos siihen vaa laittais koristeita. Tää minun valmistelu on kovin saamatonta, siks ei sais nii kovin innostua, vaik se juur onkin kaikkein mukavinta, innostus:) Sehän juur säilyttää elämänilon ja koittaa vähä aatella, jotta tekkee sen ku jaksaa, eiks nii...

6 kommenttia:

 1. Samaa manaan aina miekin, silloin kun pitäs päästä lääkäriin, ei saa aikaa, tai pitää mennä yksityiseen. Tähän sormi operaatioonkin odotin aikaa yli kuukauden, mutta yllätyin ilosesti, sain samalla reissulla lonkkiini kortiisoonit, ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Nii'i, on kyl kohtuutonta odottaa, kun vaivaa ollut jo kauemmin, eihän sitä etukäteen voi lääkäriä varata. Mie sain lonkkaan kolme kertaa pistoksen,
   muutama vuos sitte, eikä viime aikoina ole kovasti vaivannut, joskus kolottaa ja kävellessä kipuilee. Sit ko oikeen kippeeks heittäytyy, pittää koirakin antaa pojan hoitoon, kun ei kärsi kumartua pesemään kurakäpäliänsä.

   Poista
 2. Komeita kaktuksia! Olen kokeillut samaa, että kun heittää kaktuksen pihalle kesäksi ja tuo sisälle ennen kuin yöt alkavat pakastaa, niin nuppuja tulee varmasti. Vaikka kaktus olisi kuinka lehtien ja neulasten peitossa oltuaan pensaan juurella koko kesän, niin pian on täydessä kukassa. Vähän etuajassa tosin joulua ajatellen, mutta kauniita nuo kukat ovat aina:)

  VastaaPoista
 3. Hei. Todellakin tämä kukinta oli aivan uskomattoman komeaa, kasvi on vielä aika pienen kokoinen, mutta innokas kukkimaan;)

  VastaaPoista
 4. Upea kaktus, sinä olet kyllä oikea viherpeukalo.
  Ei minun kukkani noin paljon kukkia saa aikaiseksi.
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä nämä joulukaktukset on minulla kukkineet ja tämä on oikea riemukas kukkija, kirppislöytö muutaman vuoden takaa.
   Mukavaa viikon jatkoa sinullekin:o)

   Poista