keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hui hai lankakerät


Edit 02.03.2014


No niin, täällä ollaan, keskiviikkona kevyesti:)

TERVETULOA UUSI LUKIJANI:)

Juuh, miun piti laittaa kuva näistä langoist sillo jo, ku sitä mummoneliöö
esittelin, mut enhä mie muistant ja ny
laitan, ku voin muutaman lauseenki kirjottaa samal kertaa.

Nii näist langoist aattelin virkata niijen jokkaisen mummoruudun ympär, jotta olis samanvärinen yhdistäjä.
Sain nää kerät ilmaseks ja niist ei oikein voi mittään muuta tehä, ovat nii kutittavaa lankaa, tiijä mitä lienevät, yhteensä par sataa grammaa hyö painavat, joten ihan mukavasti kait riittää mummojen ympäri virkkaukseen.....

Monta ruutuu mie oon jo virkant, vissii par kymmentä ja se o paljo miun etanan vauhdilla. Ehkä mie jo tiijänki, mitä niist tulloo, mutten kerro, ettei mee lupauksen rikkomiseksi, jos alkaa käymään toisel viissii.

Meil ukon kans on uus rojekti käynnis ja sehä meijät pittää kii toisissamme ja sil viisii, mut mummoja syntyy pikku hiljaa ja  virkkuu koukku "punasena"  paan mänemään.

Pahus ku o harmaata keliä, aurinkoo ei oo näkynyt moneen päivään.

Tuli vastaus sielt silmäpolilt,  sattuma löydöksenä todettu vasemmassa  sp:ssa  ylätemporaalisesti neevus,  ,joka ei ole suurentunut.

Vuoden päästä sitte taas neevuskuvakontrolli, vaik mikskä se siit tullee, kontrollist, ku ei sille voi tehä mittään, vaik hää kasvaiski, leikata ei voi eikä sädehoitooka anneta. Koha taas ajetaan runsas sata kilsaa puolen tunnin takia hhmmm....mut ens vuuesta  ei tiijä viel , onko mummosta ennää mittää kuvattavaa...

No hyvvää jatkoo kaikille ja kuunnellaan ja kattellaan

12 kommenttia:

 1. Tahtoisin nähdä punaisena sauhuavan koukun....
  Valkoinen on hyvä valinta mummolappuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, punasena...sellanen pahalainen kirjotusvirhe lienee.....
   tuost langast olisin ehkä tykänt tummasta enemmän, mut ku ny näit on sopivast käytettävis, nii siitä vaan.

   Poista
 2. Hyvä ettei silmä ollu pahentunu. Sitähää tää on ko kaik keskitettää ni sit on meittii joil on pitkät matkat joka paikkaa.
  Mukavaa päivää ja minnuu jäi kiinnostammaa jotta mitä sie sen ukkos kanssa puuhastelet:))))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i kosotäti, mie piän tään mein rojektin viel salaisena, kassotaan myöhemmin, mitä kaikkee siihe saahaan liitettyä,hommia olis riittävästi;)

   Poista
 3. OOn minä kuule ne raappahousut piilottanut sata kertaa,mutta aina se kaivaa ne esille. Hittoon en uskalla nakata, kun muuten se alkaa nakella mun tavaroita mäkeen...

  Mielenkiinnolla jään oottamaan, mitä te siellä puuhaatte ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvänen aika, hääkö ain vaa sinnuu ilahuttaa ja edelleenki raappahousut tekee tehtävänsä:)) Älä ny oo moksiskaa, käännä selkäs ja tee jottain tärkeetä ja siin samal voit noituu vahvemmallaki suun liikkeillä, nii hää ei huomaa. Olisha se kauheeta, jos siun ommii tavaroit alkas lähtee käveleen, pittää sit vaa hillitä itteensä ja ilahtua ain uuvestaan niil "sinisil".
   Meijä ukon kaapis ol entisten muuttojen yhteyteen jääny melkoisen sekalaiset kasat, hää ei ittekää tienny, mitä ne sisältää. Mie kerra sanoin; haeppas musta jätesäkki ja kato vieres tai mää poikkeen, mie alan ny tyhjentää näit kaappeja. Sit mie sanoin, et vie mennessäs nuo säkit ku ulos määt. Näin hää tek ja kaappeja täyttää ny kirpputori hankinnat; ku halavalla saa:)

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu, sinulla on mukava blogi ja kirjoitat hauskasti omalla murteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinulle ja kiitti kun osoitat mielenkiintoa blogiani kohtaan. Mie oon sellane puol monikielinen, ku montaa sorttia murteita oon elämän aikan kuullu ja niist ain jottain on tarttunt sanavarastoon.
   Mie olin töissä tekemisis ihmisten kanssa, jotka ol eri puolilt Suomee, niistäki murteist tarttu sanoja miun herkkään mieleen:) Ja hyö ol sellasii tavallisii työmiehii, jotka ei korulauseita käyttäny. Mie tykkäsin ja tykkään edelleenki jutella monen eri ihmisen kanssa, miun ukkoin sano kerra; jotta sie saat juttuaiheen vaik heinäseipäästä:) Miun mielest se oli mukavasti sanottu, otin sen ihan kehumisena:)
   Nykyäänki ku käyvvään kaupas tai jossain mie saatan sannoo ihan vieraallekin ihmisel jottain, se etiäine kertoo, ku joku ihminen on vastaanottavainen jutteluun. Vaikkei jutun aiheena olis kuin kirpputoritavara..

   Poista
 5. Sama väri neliöiden ympäri, rauhoittaa ja yhdistää neliöt kauniisti.
  Hyviä uutisiahan sinä sait, tosi kiva :)
  Meillä mieheni kanssa on tuo mökki se joka on molemmille niin rakas ja se on se yhteinen projekti, joka vuosi :D

  VastaaPoista
 6. Hei Anneli. Nii'i molemmilla on mukavaa tekemistä kesät talvet, sie teet monenlaista kästyötä kesälläkin:)

  VastaaPoista
 7. neliöitä on kiva virkkailla,mutta mie neulon taas sukkia.hyvä ettei siun silmässä ollut muutoksia,ollaan siitä kiitollisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän sukkia on välil tehä,mie taijan niihe kans viipyillä kauanki, ko eivät oikein oo miun tekeleitä, puikot jarruttaa koko ajan ku niit on nii paljo:)
   Saas nähä koska miun into noihe mummoruutuihi lopahtaa, ku koitan niit pitsi ruusuiki värkätä, mut eeeiii vaa onnistu, katsoin googlestaki ohjeita. Voi mahoton, ku ei tuu tolkkua mistään:))

   Poista