tiistai 18. helmikuuta 2014

Löytöjä:)

  
Heippa lukijoille ja mukavaa hiitolomaa, vaikkei tääl lunta olekaan, kait sitä jossain löytyy.

En löytäny sopivaa kuvaa, ku ain täytyy kännystä ladata tähän koneelle ja eipä niit otoksia liiemmälti
ole,  mut :   kirppiksellä kävin tänään ja tein kaikenlaisia kivoja ostoksia ja halavalla.

Löysin upeen puoli nahkatakin, sellasen ku -80 luvulla tehtiin, reilun kokosia, jotka soppii viel tännäänki miun päällein. Hällä on vanu, vuorin välis jotta tälläki kelil voi hyvin pittää, vaik nahka on vähän kalsee matsku kylmäl ajall, mut eipä mää tuuli läpi... ja sit paras uutinen: hää makso 5€ ! Enhä mie voint jättää hänt kirppikselle.
Sit ol oikein nätti punane, ihan miun uuven kassin värine, mut pahus ol kutistunu kirpparilla, eikä mänt vetskari kii.!!
Sit toinen takki, pitkä sellane makso kans 5€, kangaspalttoo. Mie oon surenu, ku ne nuorimmaisen juhlat on ja miun kaapis on vaa yks kutistunu pitkä palttoo eihä sellast kehtaa kirkon mäelle mentäessä pukkee päällensä. Johan  ne sannoo sukuki, jot on se vaa  mummo ahtautunu kuoreensa.....ku sellanen riuku viel ol muutama vuos takasin. Hhmmm....totta..
Juu ja löys ukkoinki jottain mukavii värkkei ja vempeleit, et meil ol kaikin puolin onnistunu  kirpparikierros. Jalkapohjat ol ihan mäsänä ku kottiin päästiin, ei tahtont kestää kävellä, koitin iha jalan syrjälläki kulkee,  mut se ol  hiivatin hankalaa...

No nii, ruusuja oon yrittäny värkätä, paperista, kankaasta pitsistä ja kattoonu ohjeita millon mistäki, mut ei taija miust olla ruusujen kans kulkemaan, siks toiseks mie en tykkää ees oikeista ruusuista, valitsen mieluummin jonkun muun kukkasen.
Nyt mie lähen ihasteleen ostoksiani ja kerron lissää kuulumisia, ku inspiraatio iskee.
Kuulemisiin

10 kommenttia:

 1. Kirpparit voi olla aikamoisia aarreaittoja, kivoja löytöjä teit. Ja jos ei ruusut onnistu, niin annahan olla, ei sitä kaikkea tarvii osata :) Teet sitten taas jotain muuta kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i oikeassa olet, ei kaikkea tarvii osata, kuhan jottainki aikansa kuluksi tekköö ja onnistumisen ilo parempi ku hirvee harmitus:)

   Poista
 2. Hyvä kun oli onnistunut kirppisreissu. Jos löytää ja joskus ei. Minun viime viikon löytöni oli rintaneula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, joskus käy tuuri ja löytää jottain tarpeellista..kin;)

   Poista
 3. Mukavalta kuulostaa siun kirppar löyvöt.
  Eikä olleet kalliitakaa, välist oikee suututtaa ko kiskoot hirveit hintoi kirpputoreil.
  Mukavaa päivää siulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin mukavat ostokset. Minnuu jäi yks kapistus vaivaamaan, mut en taija sitä käyvvä ostamas, ku se ei oo nii tarpeellinen, muuten vaa nätti:)

   Poista
 4. Voi että minä täällä hirnun tuolle sun sananpaukautukselles: Jot on se vaa mummo ahtaunu kuoreensa. Taidan printata sen lapulle ja liimata vaatekaapin oveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokkiisa, miultaha ne sujjuu nuo leukailut, mie oon ollu hyväs opis, ko penskana olless, meijän miesväki ( isä ja häne poikansa) leukailivat millo mistäki..mikäs sen otollisempi kuulija kunta, ku penskat, jotka kaiken tallettaa pieneen mieleensä:)

   Poista
 5. kyllähän kirpparilta löytää välillä oikein aarteita ja mikä parasta halvalla.siulla oli edullinen ostosretki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu'u löytää tosissaan, tännäänki kävin kierroksel, mut ei löytynt ku yks matto 1.5€, et halavalla lähti sekin:)

   Poista