sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Poikaset:)

Mukavata sunnuntaki päivää lukijoilleni.

 Tervetuloa Tuija  ja siskohanne uudet lukijani.

Ystävänpäivä meni ja juhlintaa ei ollut, meijän iässä ystävät ovat hyvin vähissä ja niiltä kemuilta säästyttiin.

Laitoin pienten poikasten kuvan, kun kästöitä ei ole näytille asti, on vähän hiljaisaikaa, niikuin olis aika pysähdyksissä. Ilma on sumuisen harmaa, illalla oli lumipeitto ja aamulla paljas musta maa ja sumuinen hämärä.

Tuossa kuvassa, vanhempi poikanen on kolme v ja nuorempi kuin nukke muutaman kuukauden ikäinen. 

Kirpputori kierroksia ollaan kuleksittu eipä niistä suurempia löytöjä ole tehty, ai nii mie löysin sellasen pyöreän nahkapallin ja maksoin siit 5€ , todella hyväkuntoinen ja jämäkkä.
Olen yrittänyt vääntää niitä pitsiruusuja, mutten mie saa onnistumaan, käi samalla tavalla, että niist tuli sellasii tötteröit, ku miun vaahteraruusuistakin. Ostin kirpulta 0,50€ pitsiliinan harjoituskappaleeksi, leikkelin sen suikaleiksi kun arvelin ettei se purkaannu, ku ol tehdas tuotantoo.en oo viel kovettanut ja taitaa jäädä tähän malliin, ku ei ruusuksi muotoonnu....gggrrr

Nyt mie lähen mummoruutuja värkkäämään, minnuu ottaa pattiin, ko ne käpertyy kupiksi ja viel enemmän, ku reunuksen virkkaa. Keksin mie virkata sen nurjalle puolelle, nii ei ennää käperry, mut tiijä hänt....

Hyvvää jatkoa kaikille lukijoille ja tulloohan ne aurinkoisekki päivät ja onha se aurinko siel.. mut pilvet o väliss..

8 kommenttia:

 1. Sinä johdat 1-0, sillä minä en edes löytänyt pitsiliinoja kirppareilta. Olisin kanssa kokeillut niitä ruusuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes johdanko, tämä on sellanen suorakaiteen mallinen puuvillaliina, saas nähä....

   Poista
 2. Leikkelitkö ympyräisen liinan kuitenkin spiraalin muotoon? Sain suorakaiteen muotoisia pitsin paloja ja totesin, että ne eivät ruusuiksi taivu, tuli myös tötteröitä :) Kannattaa harjoitella vaikka paperisien ruusujen tekoa aluksi, jos tuntuu, että liinoja ei ole ylimääräisiä. Pian hoksaat idean ja sitten elämä on pelkkää ruusua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tämä oli suorakaiteen muotoinen, mut leikkelin sitä spiraalin muotoon miten kuten, miu ei taija oll ruusumuotoilijan sormia:)
   Koitan opetella paperilla ensin, enneku hermot menee:)

   Poista
 3. Suloisia poikasia ovat. Minä en uskalla ruveta pitsiruusuja yrittämäänkään. Kyllä ne sinulta varmasti vielä onnistuvat. Harmaata on ulkona, siellähän Se aurinko pilvien yllä, kunpa edes vähän kurkkisi ja vilkuttaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i suloisia poikasia. Mie ain innostun uutta yrittämmään, mut mont kertaa susi tulee, ja sit innostus hiipuu. Pääasia kait ku uusia tuulia tulee kohalle ja sitä uutta voimaa siin samalla, ku entiset voimat ovat huvenneet:)
   Koitan ens viikolla kuha kerkiän laittaa tekeleet kovettumaan jos sitte koittas uudella innolla:)

   Poista
 4. Kokkeile ensin tosissaa paperista niitä ruusuloita, kyl se pitsinekii viel onnistuu.
  Mie leikkaan liinat spiraaliksi ja kieputan ruusuiksi vielä hiukan kosteina, sillon niitä voi paremmin muotoilla, sillä jos käytät kovettamisee erikeepperiä ni ainaki miul niist liinoist tullee kuivuttuaa tosi jäykkii.
  Mukavaa viikkoo siulle Anni.

  VastaaPoista
 5. Hei kosotäti, miehä koitanki paperist, koska ei nuo ruususe vaan luonnistu vaik kui niit kieputtaa:) Tötteröi vaa niist tulloo ja enhä mie ku ruusui...

  VastaaPoista