maanantai 15. syyskuuta 2014

Ups...oikeinko merkkilaukku:))

 No hei pitkäst aikaa:))      Editointia 16.9.2014

Mie piipahin kirpputoril ja bongasin tällasen veskan siel, mie ko kääntelin kassia, tuumailin häne merkkiä katselles, jotta oisko hää merkkituote, ju nou:)

Ostin häne pois sielt kieriimäst, jospa kauppakassiks hää miul alkais...no oikeesti aattelin, ku korree on, että nuotteja siihe,  ku mänin parin vuoden tauon jälkeen, kuikuilemmaan kuoroharjoituksiini. Jospa jaksais alkaa käymään sielki sillotällö olis vähä vaihteluu tähä arkiseen matkaan. Ny ei oo ennää tuvalla käyntejäkään, mitä ny käyvvään kamppeita pois hakemas, mut olemaan ei ennää. Vaik olis viel kiva männä saunaan, mut jäänee vain
haaveiluihin.

Voi sentään, ku melkein kaik blokkilaise on saaneet kästöitä aikaseks ja miul vaa sukankudin kummittelee tekemättömänä työnä kästyökassis...
Tännään kudoin muutaman silmukan, olis niiko enemmänki tehny..hah ....toisaalta, ei oo mikkään kiire.
Koht pittää blogin nimiki muuttaa, ku ei kästöistä oo mittään tietoo.
Sairaskertomuksia vaa, nii ko löin tuon oikeen jalan etupohkeen auton ovveen ja iso kommee mustelma siin taas istuu, entiset ei oo ees viel parantunu takapohkeest, ku uusia tullee...äähh..ittelleski...
Nii ja vasen lonkka, ny vissii alko issiashermo riepomaan sitä, ko särkee ko sil kylel koittaa maata. Vaivaset kymmene vuot o mennyki, ettei oo vaivant enempää. Niihä kai sanotaan, ettei yht'aikaa molemma puolet...tiijä hänt.
Että onha näit meil ite kullaki, mut mie oon nii kallis itelleni, et pittää huolt kantaa. Kukas sen kissan hännän jne. tällasessaki tapauksessa...

Voi mahoton, ny ei oo sana hallussa, vaik kyl sitä jo täs onkin, valitusta, virsi vaa puuttuu....lauletaas yhessä...

.".syystuuli soi se vaikeroi, kuin kaiken tietää vois. Mun sydämeni tänne jää, terään kukan kuihtuvan, kun itse saan vain viivähtää kesä iltaan viimeiseen" ( laulusta, mun sydämeni tänne jää"

)https://youtube.com. mun sydämeni tänne jää kari tapio

Leppoisaa päivää kaikille

12 kommenttia:

 1. Siehää löysitkii komian kassin, voi anteeks mut minnuu nii hymmyilytti ko kerroit telonees isses ja saanees komian mustelman. Myö taijetaa siun kans olla sellasii koheltajii ko ain jommal kummal on jossai mustelmii tai laastareit.
  No mut eihää pien vika komias haittaa vai kuinka:))
  Oikei lepposaa viikkoo siulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oikke, sanos joku....Ollaaha myö siun kans tätä karjalaista noppee tempost sukujuurta:) Eiköstä näi oo, mie kans uskon, jotta kohelletaan muita enemmän tai toiset on hittaampia syttymään, ainaki miu ukkoin, hää o juur sitä hittaampaa lajii, ei kiihdy vaik kui polkasis käyntiin, itekseen sit lämpii ku lämpii:)
   Nii ja ei kaik pikkuviat näy tälläsis kommeis ku myö siu kans ollaan. Välleen kuhmu otta kulmas, ko täs aloin imuroimaa, hetkoht ottaluu käi pöyvän kulmaan...
   Mut mukavia syyspäiviä siulkii , mustelmilla taikka ilman.

   Poista
 2. Älkääs Kososkan kanssa ny ittteänne siellä kehuko - kyl määkin osaan teloa! Justiinsa tänään revin kuihtuneita kukkasia naapurin aidan välistä, kun tunkeevat meitin puolelle. Siinä hötäkässä sain oikeeseen ranteeseen semmosen nirhauman, että varmaan joku aattelee mun aikoneen lennähtää autuaammille mettästysmaille. Ja veitten kanssa sohotin keittiössä niin, että vasen peukalo on viiltohaavoilla.

  Ja virsiä en sun kanssas ala laulamaan, kun ei oo Luoja suonut laulunääntä. Saat vielä laakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo, vanha rouvaki herkes...sammaan kööriin o ittes tyrkänny iha vasimmitenko, et sais mainetta ja muuta...kolmas hyvvää neljäs jottain muuta...Vai nii käi, ei kumminkaa tohtoriin tarvii männä. No sehä miult viäl puuttuki, se haava ja nyt pittää sylkee olkapää yli en muista kumman, mut sylen varmuuveks molemmin puolin ja kolme kertaa phyit x3 phyit x3, no ni...
   Äänellään se variski.....
   Ja soon moro:))

   Poista
 3. Komee kassi. Kyllä kirpputorilla käynti kannattaa aina kun kohdalle sattuu.
  Tuota laulua muuten miekii kuuntelin eilen illalla. Teini soitteli pianolla ja lauloi samalla. Niin haikeaa, kesä taas mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh kassi on aikas näyttävän näkönen, liekö siinä heijastavia ominaisuuksia, nii sitte vois pittää heijastimena, ku koiran kans kulkoo ilta hämärissä. Mie eile olin liian myöhään ulkona, pimmeetä ja miun loputki näkö havainnot männöö huonoks, ei havaitse esim. pikkukiviä vaan voip astuu pääl ja sitte taittuu tuo huonompi nilkka.ku on löysät nivelsiteet....hohhoijaa..

   Poista
 4. Kyllä sinä nyt telot itseäsi, harmillista. Koetapas hilijentoo vauhtia :)
  Kivan näköinen kassi, kyllä tuolla ostoksia sopii kanniskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i miul on vähä tulinen liikkumistapa ja ei taho ymmärtää, ettei kaik käy kuin nuorena:(
   Koira istuu tuos vieres ja kuuntelee ko mie täs kirjoitelles, hänel juttelen. Jottain syötävää pitäs valmistella, tuntuu vähä huikkoovan:))

   Poista
 5. Tyylikäs laukku.. mullakin on pahasti nuo käsityöt tökkineet. Jotain pientä vaan valmistunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö siulkii tökkii kästöissä. Taitaa vähä olla sellast laiskuuven pirulaista, miul ainaki. Täs konneella istun liian paljon, nykkin oon ollu jo kolme tuntii, pittää kone sulkee ja männä muihi hommiin....nii mihin muihi....:)

   Poista
 6. voi hurja teitä koheltajjii mutta eihä sil mittää maha jos jottai sattuu.meil taas tyttärenpoika sahas pienii vaahteroit pois ja mie vein niit pellol,yht äkkiä mie huomasin jot mikä miun jalan juures heilahti ni se ol kyy,sillo mie viskasin oksat ja lähin huusin pojal et on kyy heinikos,hää män katsomaa mut ei sitä olt ennää missää,luojan kiitos ei pistänt minnuu,ko miul on jalast pinta tunto heikko ja pit tutkii koko jalka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvänenki aika ettei se käärme sinnuu purru, siit tulloo kauhee turvotus ja männee iha violetiks koko raaja, mie oon nähny yhen ko oli ranteeseen purru ja män mustaks koko käsvars ja ukko ol sairaalassaki pari yötä. Mite voi männä niin kauheen näköseks ja hänki män heti pureman saatuaan lääkäriin ja matkalla jo (n. 6km) alkoi ilmenemään hengitys vaikeuksia. Käsvars ol paksu ko tukki, kiiltävä ja tummansininen....hyi olkoon. Siul ol varjelus mukan, ko säästyit pahemmalta.

   Poista