perjantai 19. syyskuuta 2014

Ryppymekkoni mun:))

Illan puolt meijän kammarist.

Nyt pittää esitellä uus mekko, jonka sattumoisin pokasin CAMEO  putiikissa. 
Olin katselemassa niitä kevyt untuvatakkeja, mut ei ollu miun kokoa!!
Siin kiertelin putiikkia, sitte  hokasin tään mekon ja koppasin tangosta , myyjätär heti suositteli sitä, on mukavaa pehmeetä ja juur miun kokoa!! Jottain XS tai sit muuta!!
Sovitin het ja kas kummaa, siinä se ol, miun uus mekko. Ihastuin häne pehmeyteen ja lämpimyyteen. Tuollast kivaa ryppyneulosta ja kiva vetoketjullinen pääntie, joka on  se jokin, tuos mekos, istui nimittäin erittäin hyvin kaula-aukko miulle. Mie ku oon kasvanu tällaseks pulleroksi joka ei taho ennää löytää sopivaa vaatetta. Sama peli ol nuorena, ku  pienin naisten koko oli nro. 38 ja miulle jättikoko, lastenpukimosta jouduin monta kertaa etsimään vaatetta....ja ostamaan myöskin.
Näist kuvista näätte kuinka tuo mekon helma levenee aikas runsaasti helmasta, lähikuva kankaasta on juur taskun kohalta, nii eihä tää mikkää juhlamekko oo, mut onkos niit juhlia muutekaan. Ukkoin kans voijaan männä vähä puhallinmusiikin konserttiin  ja kuorokonserttiin yms....??

Kästöitä ei oo näytille, mie en ymmärrä, miksen saa ees yhtään sukkaa valmiiksi. Mie syytän kyl tuoita näkökyvyn vajavaisuutta, ettei minnuu oikein kiinnosta. Pittää nii kovin tarkkaan katsoa eikä se tunnu ollenkaan mukavalt.

Kästyömessuilleki olis kiva männä, mut katseleminen on täyttä työtä...siis se jääköön taaskin, tänä vuonna olen pirteämpi ku vuos sitte, ku ei voinu ajatella mittään menoloita etukätteen, ku en tienny kuin väsynyt olisin lähtöpäivänä...

No mut tännään olin taas kortisonipiikillä, täl kertaa vasempi lonkka sai lääkettä, hiivatti ko sillo tuval kaaduin vasemmalle kylelle  siitä se alko vaivaamaan. Että sairaskertomusta tänäänkin...heh...

Kävin myös PRISMASSA ostin pari kukkasta, callunaa vai mitä ne ol.  Asettelin ruukut parvekelaatikkoon, siel kukkii viel aikas komiasti pallokrysanteeni, keltasinen kukkineen ja syklaamikin on viel nätti. Ja hopealanka on oikein isoksi kasvanut ja luin jostain, että sitä voi juurruttaakin?? Se on miulle muuteki outo kasvi, viime syksynä yhen ostin ja talven yli  säilyi iha semmosenaan ei kasvanu ei kuihtunu....

Mut koht kuihtuu mummot sänkyyn, koiramummo jo oottaa iltapalaansa ja makkaa miun jaloissa.

Hyvvää iltasen aikaa ja oikein rauhallista unta.


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mut jo oli nopea kommentoija, juur kerkisin ite lukee. Kiitti siul, kyl miustaki tuntuu mukavalt:)

   Poista
 2. Todella tyylikäs mekko ja ihan miun maun mukainen.. tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mieki tykkään, oon sovitellut kaikenlaisia romppeita kaulaan, huiveja ja koruja, saas nähä minkälainen siihen istuu:)

   Poista
 3. Tuo näyttää siltä, että on helppohoitoinen (ei silitystä), tyylikäs ja supermukava päällä. Semmoiset vaatteet on aina tervetulleita vaatekaappiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä on mukavan tuntuinen päällä ja helppo tosiaan, ei kaipaa kovinkaan paljon huoltoa, pese ja pidä:)

   Poista
 4. Miten niin ei ole juhlamekko? Paat vaan niitä sinun värikkäiitä huiveja kaulaan ja jotkut värikkäät helmet, niin jo on mummo juhlakunnossa. Sanoi hän, joka myös nykyään suosii A-mekkoja jostain kumman syystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä kyllä, oon sovitellut montaa lajii kaulaan ja ostin TAAS uuden huivin, marimekosta, saas nähä onko se just se, iha on samanvärinen ku miun sukkahousut, sellaset jotkut kanervan tai jottain, pittää laittaaki kuva...
   Juu A mallisia tunikoita on meijän kaapissa, onkohan ne juur muotia??

   Poista
 5. Ihanan näköinen ja varmasti on mukava päällä =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein mukava päällä. tosiaan pehmee ja niiko tarpeeks leveyttäki:))

   Poista
 6. voi maheton miten komia on kolttu.no se on yks hyvä juttu jot on lämmin ja pehmonen.mie olen kans yrittät etsii ja katsella niit untuvatakkiloit mut ko ei ole olt miullekkaa sopivii kokoloit, ovat joko pienii tai sit ylen suurii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh mieki piän kovast koltusta. Voi sentään ettet oo löytänny sitä kevyt untuvapalttoota. Mie ostin sen kevyemmän, jota voip pittää vaik sisäl, nii sen ostin KappAhl' ista, mut siel oli vaan mustaa isomman kokosille ja värikkäitäki, mut malli ol melkosen niukka!! Ei menny vetska kii....

   Poista
 7. Tyylikäs mekko, ajaton malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul ko tykkäät ja vähä kehutki.

   Toisekki kommentoijat tykkäs kaikille siis kiitos:)

   Poista