sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tässä kukkineet joulukukkaset.

Taas iltamyöhällä.

Laitoinpa joulukaktukset taas kuvaan, kun he niin innokkaasti tahtovat kukkia, onkohan seuraava kerta marraskuussa ,vai meneekö kukinta joulukuuhun.

Väsäsin pienen pyöreän patalapun se on sellaista välityötä, kun muuta ei jaksa ajatella. Ostin Tapion kaupasta Gjestal Nagano lankaa, tummanpunaista 200 g, mut ei ne sovi keskenään tuo baby ull'in kans, ull on senverran ohuempaa, ettei käy ku ei käy. Pitäis tilata tuota gjestal naganolankaa lisää, ku sitä ol aikas kiva neuloo tai virkata. Jos niist mummoneliöst vois liivin tehä...
Myö ollaan tännään iha ittekseen koirulin kans ja aika tuntuu tosi pitkältä
mein ukkoin ol eile synttäreil ja tännään ei ookaan hauskaa meininkiä, sänky vaan vettää puoleensa.  Onha hää ollu aikas ukko, lopetti kielen kostuttamisen, ko myö tavattiin ja hää pääs sillo eläkkeelle, täysin palvelleena. Kova päätös ja viel kovempi pitää sanansa. Kyl mie hänt siint arvostan ko sellasen lupauksen anto ja on pitäny sen myöskin.

Myö koirulin kans lähetään peiton alle, koira makkaa miun petillä, ko viime yönä taas valvoskeli ja palelin, sit vaihoin peitonki ja kyl sit uni tul. Sellane täkki ku on niiku ilmaa välissä, pullee ja pehmee,,,

Hyvvii uniukon kuvvii teil lukijani ja kuullaan taas uusia asioita ja tehhään sit hiivatist kästöit.
Hei hei

8 kommenttia:

 1. Upiast siul ain nää kaktukset kukkiit, mite ihmees sie saat ne nuin loistamaa. Mie annoin omani naapurii ko ei ikänä kukkint kunnolla ja annahan olla siel naaapuris se oikei puskee kukkaa.
  Mukavaa viikkoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onha nää innostuneet kukkimaan, mikä lie meininki heil..
   Hyvvää uutta viikkoo siulkii<:)

   Poista
 2. Voi mahoton ku on kukkasia! Siis sunkin lisäksesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii,i kukka se on kaktuski, joulukaktus vai mikä lie kevät kaktus, mut kukkaa vääntää iha käskemättä:)

   Poista
 3. Ihanasti kukkii nuo kaktuksesi. Minä jouduin laittaa omani pois loppu kesästä. Olivat menneet huonoksi lasitetulla parvekkeella. Taisi olla liian kuuma viime kesä niille ja nyt pitäis ostaa uudet tilalle..Kunhan kerkiän... Mukavaa alkanutta viikkoa =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miuki ol parvekkeella koko kesän ja itä aurinko kuumast paisto, lehdet männöö vähä punaseks, mut sielki hyö alko kukkia nii vietäväst, et mie olin ihan ymmyrkäisenä ja laitoinki kuvia tänne blogiini. Aattelin tuodessani kukkaset sissään enne pakkasii, et vaihan mullan mut ol nii hetkessä nuppuja täys, etten voinukkaan tehdä mullan vaihtoa. Tää kukka on alunperin kirpparilt, kuivassa mullassa hää ol ja mie häne ostin ja panin uuteen multaan. Pari, kolm vuotta, on miulle kukkinu kiitoksesksi:))

   Poista
 4. Kauniisti kukkii.. minun on vasta nupuilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään ja on jo kuihtumassa.. Tää miun yksilö ja häne poikane ovat toistaiseks ollu nii kukkivia, et tänä vuonna on ainaki kolmas kerta, miul ol joskus enneki näit samoja ja kukkivat millon heit huvitti, mut kaks kertaa vuodessa ainaki, mut kyllästyin ja heitin pois ja sen valkosenki, olis vaa pitäny antaa olla, nyt olisiva jo isoja..

   Poista