torstai 27. marraskuuta 2014

Väsynyt kulkija.

   Tervetulloo uusi lukijani, Kirsti 
 
Hei.
Musta maa, pimeä ilma, väsynyt mieli ja petipäivä, eiköstä siinä olekin piristävä alku tämän illan kirjoitukselle:(

Kaks yötä on uni ollut tiposen tiessään, aamu kolmen jälkeen olen lopulta käynyt sänkyyn ja saanut unenkin silmiini. ( olen virkannut jottain unipäissäni,  sit saan päivällä ne purkaa) Tänään makasin koko päivän, en nukkunut, pidin vaan silmiä kiinni ja pitkällään olo tuntui tosi luontevalta ja helpotti uupunutta mieltä. mummokoirankin kanssa oli tosi pika pika pisureissu aamupäivällä ja sitten käytiin uudelleen pitkäkseen. Koiruli oottaa nyt keittiössä omaa "lääkepalaa", kun mie otan iltalääkkeen nii hänen pittää saaha kans pieni leivänpala:) On jäänt hälle ajatus siltä ajalta, ko hänel ol lääkekuurit ja mie sanoin:> mennään ottamaan lääke ja hää sai sit pillerinsä, jonkun nakinpalan tai juustonpalan sisälle piilotettuna. Monest hää otti pillerinsä ilman makupalaa, jos oli mukavan makuisesta lääkkeestä kyse. Kyl noilla lemmikeillä on omat metkunsa joka asiassa.
Eile illalla hänel käi nolo tapaus, ol ressu tallant jonkun lajitoverin patkakasaan oikein kunnolla, mie ihmettelin häne ilmeitään, ku hittaast kävel eikä millään lähteny kotipihan viertä kauemmas. Koton sit mäntiin kylppäriin, kuten joka kerta ulkoreissun jälkeen, tassupesulle. Takatassuja pestessä tunsin ja huomasin ko ihan varvasvälitki oli täynnä sitä itteensä, ei ihme että mummokoiraa vähän hävetti...ja siihe ol takertunu hiekkaa ja puun lehtimössöä, ol varmaan ikävä olla, koiralla....näit joskus sattuu kohalle...

Kuvas on joulukaktus ressukka, hää teki yhen kukan ja nupun täs yks päivä huomasin, nyt en ole käynyt katsomassa tilannetta, ku kastelen kukat ku muistan.

Kirpparilla oon käynyt samal reissul, ko liikkeellä olen, mukavia pikkulöytöjä, en oo saanut aikaseksi kuvata niitäkään.

Tiistaina kävin kortisoonipiikillä, vasen lonkka vaa on kippee, niiku vaihteeks vasen puoli, oikian ko sai parempaa malliin. voi vitsi voi vitsi...

Mut ny lähetään iltakahveille ja syyvään pullaa. On sitä piettävä saavutetuista linjoista kiinni...

Kirjoittamisiin...

8 kommenttia:

 1. Meidän joulukaktukselle kävi huonosti, tuli nupuilleen ja sit kuoli.. minkähän taudin mahtoi saada. Sinun kaktus näyttää hyvinvoivalta, mahtaako tehdä lisänuppuja jouluksi?
  Lonkka on minuakin vaivannut ja lääkäri on alkanut puhumaan keinonivelestä.. hiki tulee kun ajattelenkin sitä. Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vai silleen käi kukkasel, josko kastelit liikaa, et märäntyi...
   Miul on tuo olkavarren leikkaus, siihe laitetaan keinonivel, jossei saada muuten korjatuksi, Mie koitan vaa nii kauan kortisonilla pärjätä noijen lonkkien kans, ko mahdollista.
   Mukavaa marraskuun viimeisiä päiviä Sinullekin:)

   Poista
 2. Samaa vaivaa podetaan täälläkin, maanantaina käin tohtorilla.
  Aussi on onneksi helppo pestä, sen kun nostaa lavuaariin ja suihkuttaa, mutta onhan se noloa kun on varpaat pas....a
  Iloista loppuviikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tää pimmee aika kaiken kivunkin syy, kun mieli on matalalla, tuntuu kaik vaikeelta.
   Voi sentään, meijän aussimummo on nii iso, 12kg ettei hää mahu altaaseen enkä jaksa nostellakaan.
   Kylppärin lattial vaa suihkutellaan, mie istun vessapytyn päällä ja siin istuis, kääntelen koirulin sopivaan asentoon, et kykenen tassut ja mahan aluksen pestyy. Ulkona on nii likaista ja monien koirien jätökset, etten ilkee mummokoiraa päästää ees sänkyyn ilman pesua, kuiteki hää tulloo välil miun tyynyl maate...
   Mukavia loppuviikon päiviä siukii:))

   Poista
 3. miul ja on tuota nukkumis vaikeutta,männöö aamupuolelle yötä ennen kun saap unen.sit on päiväl väsyttävä olo,mut työt on tehtävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii'i siul on niit töitä ku ukkois ei ennää jaksa tehän, niin mie täs viime talvenna ymmärsin, no et oo ottant apuvoimia vähä johonkin hommiin voip saaha apuakin....pittää pyytää, mie kyl pyyvän jos tarvetta on, miul koton jo opetettiin, et kysy, nii et tieltä eksy ja se koskee montaa muutaki asiaa. kysymäl saa tilanteen selväks, tiukkana pittää olla:(

   Poista
 4. Hei, meillä näkyy auringon punaa taivaanrannalla. Minä jo aloin huolestua, että mihinkä se pallukka on paennut, kun kuukauteen ei ole suvainnut itteään näyttää. Mieliala parani heti tuhat piirua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, niihä se näkyy meilkii tännään keskiviikkona. Ihmettelin herätessäni, onko lunta satanut, ol nii valoisan tuntuista. Eile mie olin virkee, ( heräsin aamulla 5 aikaan ku polvee särki, käin laittamas salvaa ja otin särkypillerin, mänin takas maate...mut uni ol paennu. Nousin ylös ja laitoin kahveet ja käin koiramummon kans ulkona, kattelin aamu tv:tä ja kaheksan jälkeen sammuin uuvelleen. Sit ko heräsin, se kummallinen uupunut olo ol poissa..olin virkeenä koko päivän, silmät ei lupannu ollenkaan, outoa:)

   Poista