keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Raita ja sen kaverit:)

 Hellou kaikille kavereille:)

Laitoinpa neuleen näytille.
Tälläsen ostin ku voitin lahjakortin muotiliikkeeseen ja laitoin kylläkin puolet itse, oli nii hintava, miun mielest, mut pittäähä sitä kauppiaankin saaha rahhaa tuotteeiden myynnistä. Marketista oisin ostant puolta halvemmalla, ei ehkä samanlaist mut vastaavanlaisen tuotteen. Täs on pikku taskutki tuos mis näkkyy helmas punaist värrii.
Tää tuote sisältää 75% viskoosia ja 25% polyamidia, ei oo mikkään lämmin näi kylmällä ajalla, mut en oikein keksinyt muuta.

Täs kuvas on kirpparilt ostettu musta tunika, oikein kotimainen laatutuote ja kahella ekellä sain  mekon haltuuni. Huivi on netti ostokseni ja ihana väreissään, miul ol tää kaulas ko olin konsertissa siin sinises kotelopuvussani ja siihe kuuluvas bolerossa.

Pimmeetä on ja kummallisen väsynyt olotila, mummokoiraki nukkuu vaa ja välil käyvvään ulkolenkillä, lyhyellä sellasella, hää kääntyy äkkii takas päin ko asiat on hoideltu.


Kävin mie tokmannilla ja oonha mie siel usseesti käynytki, muttei iha joka käynnist kehtaa kirjottaa. Kaikenlaisii valoja kattelin, oon ettiny sellast talolyhtyy, muttei sielkä ollu, kuin keraaminen, joka asetetaan sisätiloihin ja mie tahtoisin parvekkeelle roikkumaan. Jossain nettikaupassa tais ollaki, mutten mie sielt taho, joutuu maksaan viel lähetyskustannuksetki...pittää vaa täält paikkakunnan myymälöistä katsella jos löytyisi.
Päivät kulkee kipin kapin ja iltasel huomaan, ettei taaskaan tullu mittään tehtyä :(
Autoon vaihettiin talvirenkaat eilen, ny voi senpuoleen sattaa luntaki ja liukkauttaki voip vähä sallia! En tiijä josko mie jätän autoilun vähemmäks,  o nii huono ajjaa hämäräs ilmas, mut ukkoin saap sit sompailla ja mie istun herroiks tai  rouviks, kyyvissä.

Sukankutile ompia valmis, jalkaterä osassa jo männään, kyl mie sit laitan kuvan kohan valmist tulloo:))Se tekele on välil nii hukas, jotten taho löytää koko kassia, jossa se tekele majailee. Ykski päivä hain kottoont kaik paikat, ei missää ja mänin ukkoin luo, nii siel kassi huilas ovenkahvassa....kyl mie kerran sille saarnan piin, ko silviisiin kotont pois o karant....mokoma

Lähenki sitä vähä kutomaan, muutaman silmukan ko tekkee nii kyl se valmiiks joskus saahaan....Kuulemisiin..


12 kommenttia:

 1. Nätti villatakki. Pian on taas kevät ja sitten vähän ohkaisemmallakin tarkenee.
  Niin on pimmeitä päiviä jotta välil meinaa ittekin hukkaan joutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kiva takki, männee kyl mukavast näil ilmoilki, takin alla, ku on menoo kauppaan tms.

   Poista
 2. Siullehaa tuuri käi ko voitit lahjakortin ja sait ostettua nuin mahottoman kauniin villatakin. Vot sentää ko sie ootkii tuos takis sievä.
  Kyllä tää hämärä on väsyttävää, meilläkin koiruus nukkuu aamusella pitkään ja päivälläkin tuntuu uunin kuppeessa viihtyvän.
  Vähä päiväs paljo viikos, siint se sukka valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kehut otetaan vastaan: nii ja sieväki oon...oikeesti oisin kyl tykänny musta-valkoraitasesta, mut ei ollu sellasta.
   Juuh tuuri käi, sitte täs voitin "täällä ollaan" blogista nappeja, itse tehtyjä vissiin. Täs blogis on virkkaamal tehtyi korvakoruja yms, virkkuu töitä. Ai nii ja Leena Lumin arvonnast, lehden vuosikerran:))

   Poista
 3. Miks mää en ikinä voita mitään? Ei vaiskaan, kerran oon voittanut ja se oli Kosotäti, joka mulle pisti tulemaan askarteluvärkkejä. Kyl minä olin yllättynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ku onnetar sivuuttaa, miul se on tehnt monta kertaa, joskus mieki oon onnistunu, niiku kuvast näkkee ja siel blogis "täällä ollaan" on miun palkinto napit näytillä, siniset mie valitsin itellein, liekö keramiikkaa vai mitä ite tehtyä, nättejä ovat siel muutki napit:)

   Poista
 4. Minä löysin oikein kivan talolyhdyn Halpa-hallista. Ei sitä kyllä roikkumaan saa, mutta muutoin se on oikein nätti. Valkoinen väriltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö löysit, tääl ei oo halpahallia, Tokman ja Honkkari, ja onhan tietysti nuo kodinsisustus liikkeet, mut niissä kaik maksaa maltaista, en ole niis käynyt. Juu ku mie tykkäisin sellaset talolyhdyst jonka saa roikkumaan, viime vuonna jossain oli, mut eipä silloin into syttynyt.
   Kiva kun kommentoit minulle, jatkan etsimistä:)

   Poista
 5. Kaunis neule. Väritys on minun mieleeni. Pitäis itsekin käydä vähän ostelemassa jotain uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, mie sanoin ukollein, jotta ostan sellaista, jota tarviin..ja hää siihen mutisi; ja ostaa vaikkei tarviikaan...hyi hyi nolosti sanottu, enhä mie..))

   Poista
 6. Kaunis villatakki ja siinä on raikkaat värit.. tuo tunika on oikea löytö ja miten kivasti siihen saa kaunista ilmettä huivilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunika on ihan kiva, mukavan mittainen ja sopiva nonenlaisen puseron kanssa, polyesteriä eikä rypisty ja huiveillakin saa monenlaista ilmettä:)

   Poista