maanantai 8. joulukuuta 2014

Puna on salaperäinen väri:)

mie..virkkaan ...tervetulloo uudelle lukijalle

 Punaista olis vähän tarjolla, kuvasin joulukeijun tällaisessa leppoisassa loikoiluasennossa. Eihän hänellä viel ol kiire minnekään, senko loikoilee vaan, kyl sitä kiirettä aattona riittää ja pikkuiset siivet on kovilla ,kun moneen paikkaan pitää lentää ja viedä jouluiloa koteihin, keijun usvan muodossa..
Minä koitin opiskella viiden sakaran tähteä. Miten se luonnikkaammin saa piirrettyä. tällasii pikku hommia täss koittelen opetella, ukkoin ei oo evääkään väräyttänyt että joulutulo hänt mitenkää häiritsee:( Samas asennossa tuos nojatuolis rötköttää ja telkku pauhaa vieressä.
Miulki on monta työtä alulla; isot koko 43 miesten sukat, mut lyhkäset varret, jottain lyhkästäki pitää olla..ja tuubihuivi..ja jottain muutaki..
Jospa mie saisin ittest irti ja ompelisin pari jouluista tyynyliinaa, jottain punaruutuista, Miu ukkoin tykkää ko mie teen hälle kierrätys matskusta uusia tyynyliinoja, Ovat ehjiä ja pehmeitä. Oon joskus tehnyt kymmeniä tyynyliinoja ja lasten lakanoita.  En tosi tähän rykelmään ole saanut aikaiseksi, mutta vuosia aiemmin ja villasukkia, myssyjä takkeja kenkiä??  lapasia,kaulaliinoja...laiska töitään luettelee:) En voi ennää ottaa suurta rojektia, kun valmistuminen kestää, ehkä ei oo valmiit ens vuoden jouluksikaan...Toki mie parhaani yritän, lämmin ajatus on mukana, teki mitä kukakin jaksaa, vointinsa mukaan...

Kuullaan myöhäsemmäs vaihees, tää on melko alussa vielä., miulkii: Pietään lippu korkeella;)))

10 kommenttia:

 1. Mite se punanen väri piristääkää ja lämmittääkin. Ihana tuo siun keijuis.
  Harvoinpa nuo ukot jouluisia hommia tekevät. meillä miesväki sanoo jotta mie hössötän joka joulu ihan liikaa, omasta mielestäin en hössötä.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, sykäyttävä väri punainen ja näkyy sit kaivolt kottiin:)
   Mukavaa viikon jatkoa siulkii:)

   Poista
 2. En hössötä minkään, en. Joka vuosi vähemmän ja vähemmän. Lapsia ei oo eikä tuu, Kinkku laitetaan ja Vanha herra syö sen. Minä keskityn pikkuleipiin - jos viittin leipoa. Mutta kirjoja pitää olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai meilki sentään possua on ja lanttulaatikko, vaikken mie taija tehä. On nii vaikeeta tehä, silmäpuol ku olen, kaik joutuu haparoiden ettimään, aikaa hupenee ja mie hermostun.

   Poista
 3. voi miten kaunis tuo keiju on,ko sais tuollasen aikaseks mut ei.joulua mie en isommin laita kun tässä on kaikkea muuta,lääkäri reissuja sun muuta.hyvvää viikon jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keijun mie sain yhtenä jouluna lahjaksi poikani perheeltä, mukava ottaa hänet kaapista, siel pikkukeiju vuoden verran majailee, kunnes joulun lähetessä pääsee esiin.

   Poista
 4. Ihanaakin ihanampi joulukeiju ja tyyny on upea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh keiju on ihan onnellinen, ko pääsee taas esiin, laitan sen myöhemmin joulu-ukon kainaloon, sen jonka sain viime jouluna:)

   Poista
 5. Punainen on minun värini =)) Ihana joulukeiju ja tyyny..
  Joulu tulee hosumattakin, vaikka ei sitä aina tahdo muistaa.... Välillä sitä innostuu liikaa =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i innostuu kyl välillä, pittää kyl mainita, jotta tuo punainen tyyny oikeesti on paperi, jonka päällä liina on. Laitoin tyynyliinan pesuun ja siks käytin paperia alusena:)

   Poista