tiistai 14. kesäkuuta 2016

Viikoa vailla.

Hei kaikille.
Laitankin tällä kertaa kesätukka potretin
Kyllästyin niin  poskilla roikkuviin hiuksiin päätin kohentaa ilmettäni hiusten leikkuulla ja väriraidoilla. Viikon pääsrä on minulla täydet kympit vuorossa. En juhli, inhoan juhlimmista. en koskaan ole pitänyt omista juhlistani, toisten juhliin kyllä menen, joskus ihan mielelläni.

Niin, jotkut juhlii, toiset ei.
Elämässäni on ollut paljon asioita, joita ei juhlimisella paikata. Se on turhaa teeskentelyä, jopa hautajaiset ovat kylmä tilaisuus kaukaisine tuntemattomine (sukulaisineen)vieraineen. Vain aivan läheiset kenties tuntevat aitoa surua tai juhlissa aitoa iloa.Tämä on minun mielipiteeni, monet suuret ja kalliit juhlat, ovat vain ruoka-ja ryyppyjuhlat monille tutun tutuille,tunteettomille ihmisille,
vaivautuneena hymyilevälle joukolle yhdentekeviä ihmisiä.

Jaa'a mikäs meidän on ollessa. kesä alkaa olla kauneimmillaan, enkä minä pysty nauttimaan kaikesta kauniista jota kesä tarjoaa.
Voi tätä katkeruutta, joka mieleni täyttää. Phyi phyi pois se minusta.


10 kommenttia:

 1. No nyt onkin oikein nuorekas kampaus. Piristää kun kasvot saa uutta ilmettä.
  Hyvä kun sait lukulaitteen, onnea siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista,olen pitänyt hiukseni lyhyenä jo monta vuotta, mielestäni tällainen poikatukka sopii minun kapeisiin kascoihin ja antaa kaikkiaan kevyemmän olon:)

   Poista
 2. Tukkasi on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti,sinulle, kampaus on helppo pitää, pese ja haro kymmensormijärjestelmällä kuntoon:)Ja kesällä erittäin luonteva.

   Poista
 3. Hyvän näköinen leikkaus tuo malli sopii siulle.
  Ja onnea kuitenkin vuosien karttumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul toivotuksest. Ei tunnu ollekaan silt,mitä vuodet kertoo,viel olisin ko nuorena ennen,melkein,mut tuo näön huononnus käi vähentämään miun vilkkautta.
   Tiijät sie ko mie sain kudottuu sukkaaki kaks senttii,suurennuslasilampun kans,en oo enne koitantkaa,ko kaik tuollane yrittäminen vaatii hernoja ja kärsivällisyyttä täs sairaudessa,ei mikkään luonnistu suit'sait,jos ollekaan.
   No vähäks olin iloinen:)

   Poista
 4. Kaunis ja piristävä kanpaus kesäksi =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siulle viestistä,kesätukka on aina kevyt ja helppohoitoinen.

   Poista
 5. Minä oon ihan samaa mieltä sukujuhlien tarpeellisuudesta / tarpeettomuudesta! Pakkopullaa. Paisti taannoiset hautajaiset, joissa oli niin mukavaa ja hauskaa, että ihan vieläkin hymyilyttää. Poisnukkuneen näkiset juhlat olivat ja kunnianosoitus hänen elämälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ku muistit viestillä,,nii nuo erillaiset juhlat,toiset tykkää juhlia,toiset ei,niihä niitä joskus osuu kohdalle.lapsenlapsen synttärit ja rippijuhlat ovat viimeisimmät ja niistäkin on jo pari vuotta.

   Poista