perjantai 6. huhtikuuta 2018

"Chinchillaa"

Huhtikuun kuudes päivä 2018

No tässä olis uusin edullinen kirppislöytö:
Mummolle chincillaturkki:)
Joo'o oikeesti VILAN turkki, että nyt on miullakin MERKKITUOTE näytillä.
Tuula oli ihan läkähtyä tähän tuotteeseen, "osta ihmeessä" nii on halpa hinta josta myyjä on  maksanut maltaita. Mie olin täs kohtaa yllytyshullu ku 10 € oli kuulema niin halpa hinta eikä käytön jälkiä nimeksikään, vähäinen ryppy vuorikankaassa selän puolella.
Oon mie tuhtin näköinen, maha pystyssä, mutten oo raskaana. Vaik olihan sekin olotila aikoinaan ihanan suloista.

Eilen kävi luönani esikoinen, koiramummon kanssa, olin ihan onnessani koirani vierailusta, hän käy 15 vuottaan, kuulo on kovasti heikentynyt ja näkökin alkaa olemaan huono. Niin meillä ihmisilläkin ku ollaan yli 90 vuotiaita, niikuin mummokoira jo on, ihmisen iässä laskettuna. Kyllä hän  lyllersi jo hitaasti, havaitsin jo iän merkit rakkaassa koirassani. Kyyneleet pursuvat silmistäni, mieleen nousee väkisinkin lopullisen menetyksen tuska. kiitos lapseni perheelle, että koira on saanut elää heidän luonaan, miun luopumisen tuska on kestänyt niinkauan kuin jouduin koirasta luopumaan, näön menetyksen myötä.
joka kerta rintaa kouraisee, kun ajattelen sitä ikävää ja tuskaa mitä nämäkin vuodet ovat tuoneen elämääni.
Tavaroilla yritän lievittää monia menetyksen ja yksinäisyyden muistoa...helpottaa hetkeksi..mutta...

Voi Herrajumala miksi mie sain nii paljon menetyksen tuskaa, kaikkia ei voi edes kertoa

Vaan häntä pystyy ja eteenpäin, kuulemisiin......
2 kommenttia:

 1. Kyllä sulla onni kävi tämän Tuulan kanssa, kun voitte yhdessä näillä kirppiksillä käydä ja kaiken lisäksi löydätte sopivia ja hyviä juttuloita! Tämmöiset muotiblogit ovat ihan mielenkiintoisia ja sitten tämä upea venäläinen muusikko oli myöskin komeeta ja herkkää kuultavaa. Jatka vain samaan malliin Anni.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku, sie ossaat ain nii piristää;)Tuula on oikea helmi miul,et ihmettelen joskus onk hää miul annettu lohtu näijen kaikemaaliman murheitte jälest:)
   Et kyl hää sitä on,miu valoni ja herttainen reipas,ihana,nykyaikainen upea nainen,mie iteki sellane pyrin olemaan vaik ikä alkaa tehä miul jarruu,mut nii kauan ko ite saan farkut jalkaan ja napin ja veroketjun kii,nii kaua mie oon voimissain,näyttäköön mittar mitä lukemaa tahansa:)

   Poista