torstai 17. toukokuuta 2018

...ja uusi kuuri:(


Toukokuun 17 v. 2018

Ja taas uusi lääkekuuri, ei ota tauti otteestaan, oire palasi kun edell, lääke loppui .Kaikeksi onneksi eilen oli lääkärin aika olkapään kortisonipistokselle ja sain lääkereseptin samalla reissulla.

Tässäpä lisäksi pari kirppislöytöä mustaplo ilmaiskorista ja ruusu on isommasta silkkikukkakimpusta, raitamaljakko 2€  oli kivan ja kiiltävän näköinen että tykästyin ja ostin sen ikkunalaudalle, 23cm hänellä korkeutta.:)

Heräsin viime yönä yhden jälkeen enkä saanut unta joten jatkoin sukan kutomista. Puol kahden maissa kuului äänekästä jyskytystä, kuin jostain läheltäni, muttei miun oveeni.
Kuuntelin jatkuukovoi jollakin asukkaalla olla hätä, muttei enää kuulunut. Jonkinlaista kähjäämistä jossain pidettiin, täällä on öisin niin hiljaista kun usein yöllä istun kutimen ääressä kun uni katoaa jopa pariksi tunniksi.
Aiemmin illalla n.klo 21 olin kuulevinani äskettäin menehtyneen asunnosta ( minun alapuolelta) kuuluvan laitteen olevan käynnissä. Hänellä oli myös jokin  keuhkosairaus ja laitteen ääni kuului aiemminkin muutaman kerran päivässä, muutaman minuutin, ei häiritsevänä, mutta kuitenkin uusi ääni täällä hiljaisuuden keskel
öllä kulki myös hissi ( harvoin kulkee öisin kun  valvon) kahden jälkeen ja uudelleen puolisen tunnin päästä ja ilmaislehti saapui joka muina öinä tulee viiden aikoihin. Olin hiukan ihmeissäni näistä jutuista, vaikka selitys tietenkin on olemassa, mut olen kait herkillä näistä kahdesta kuoleman tapauksesta jotka juuri peräkkäin tapahtuivat.

Äänikirjaa kuuntelen iltaisin kuulokkeet korvilla ja nukahdan siihen ja herätessä yöllä on kuulokkeet vielä korvilla.
Tällä kertaa on kuulolla
HERRIOT JAMES.;Rakkaimmat ystäväni.
Aiemmin kuuntelin: Kaikenkarvaiset ystäväni josta on tehty tv-sarjakin, eläinlääkärin työstä ja elämästä. Erittäin mielenkiintoista kerrontaa ja mukaansa tempaava aihe.

Kuulemisiin:)


.
2 kommenttia:

 1. Oletpas löytänyt kivan savipullon! Eikä ole hintakaan paha. Lähtis tuollainen minunkin matkaani tuolla hinnalla. Tai pitää kai lisätä vielä EHKÄ, kun olen päättänyt etten osta lisää mitään "törppöjä" tähän huusholliin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena.Nii'i mie ko niistä luovuin muuttaessa nyt on "täydennys"paikallaan:)
   Viime kesänä löysin talon ulkovarastosta jonkun edell.asukkaan jättämän ison lasitetun saviruukun,johon laitoin toisen enkelipelakuun,tyhjä purkki pohjalle syvyyttä tasaamaan ja kukkaruukku siihen päälle.Pitääkin ottaa kuva kukkineen:)

   Poista