torstai 10. toukokuuta 2018

Uusi lääkekuuri:(

Toukokuun 10, 2018

No ni otin kuvan myös ilmaiskorilöydöstä, 5 kpl isoja juomalaseja hyvä väri jonka hyvin havaitsen, miulla on aina työpöydällä, vettä lasissa, enkä nyt tyrkkää lasia kumoon,väri on hyväksi, kirkas lasi huonoin.

Joopa joo, jouduin uudelle antibiootti kuurille, tulehdusoireet ei mennytkään ohi, perjantaina jo kinasin hoitajan kanssa että lääke ei ole tehonnut ja hän sanoi lääkkeen olevan juurikin tähän bakteeriin sopiva ja mie vastaan: kumpiko meistä oireilee, hänkö vain mie, kyl mie oman kroppani tiijän ja lääke ei oo sopiva. Mut hää vaan sano että ei vaihdeta enneku kuuri on lopussa. No minu oli annettava periksi mut maanantaina päiv. lääkär kirjoitti uuden lääkkeen sellasen ku miul on aiemminki ollut. nyt vaikuttaa että vaiva alkaa helpottaa:
Kyl minnuu sieppas tää hoitsu, mukamas ties mikä on miul sopiva siis sopiva tähä pöpöön ja toine hoitsu sanoi maanantaina, et tää ensmäne lääke ol kaikkein MIEDOIMPIA tähä vaivaan ja ku mie hetikoht pissin verta, siihenkös mieto kuuri auttaa, kattia kans.

Ja läpäläpä mut ko harmittaa turhaan kipuilla ku vois apuaki saada ei saanu:(.
Ottaa tää fyysisestiki voimille, väsyttää ja olo on hiukan veltto. Nytki odotan et pääsis nukkumaan...

Mut ruoka maistuu. Paistoin lohimedaljongit ja tein perunamuusia, hyvää:)
"Hyvä ruoka, parempi mieli".2 kommenttia:

 1. Toivottavasti uusi lääkkeesi toimii ja vaivat poistuvat.
  Upean värisiä laseja löysit ilmaiskorista ja ne kyllä näkyvät.
  Leppoisaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta. Lasi on todella hyvän värinenm vähän on leveä miun pikku kätöseen, pitää muistaa tarttua lasiin tukevasti, ettei luiskahda pois.
   Hyvää äitienpäivää ja lämpöisiä ajatuksia:)

   Poista