keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kirppis aarteita;)Helmikuussa 13 päivänä 2019

Voihan vilskettä tänään, kolme ihmistä kävi ja meni:)

Hmm...pyykinpesukone ryppyili ja hommat meni poskelleen, mut onneksi poikani sai pikku hommalla koneen taas toimintaan, ainakin pesin pyykkiä ja kaikki toimi moitteettomasti:)
Voin peruuttaa korjaajan käynnin.

En malttanut olla lisäämättä kirppislöytöjä.
Musta pitkä neuletakki, .lienee polyamidia, sellainen harvahko neule, ONLY ...jotain ...on melko uusi löytö 2€  ja pinkkineuletakki  JACKPOT'in koko S, löytyi Porin kirppisreisulla 2€ hinnalla!! Puuvillaa 31/polyamidi 67/elastaani /2 prosenttia. Miellyttävän tuntuinen:)
Molemmat takit ovat  timmissä reerassa, ei mitään vikaa löytynyt, ei edes reikää, kumpaisestakaan:)

Tuo harmaa neulepusero isolla kauluksella, on vuosia vanha Kapph'allista ostettu, mutten ole siitä luopunut, on ohut, ihanan pehmeä ja lämmin.

Niin ja villasukat, monien valvottujen öitten tuotos n.38 kokoiset.

Nämä näytillä olevat kirppislöydöt mm. ovat minun halpa huvi joita tunnustellessa saan mielihyvää, paljon ei näitä aiheita enää olekaan, mutta näillä eväillä mennään.

Hyvämieli, parempi mieli, kuulumisiin:)


2 kommenttia:

 1. Hyviä löytöja saat kirppikseltä! Aika harvoin saan vaateita itselleni sieltä koska vissiin isot koot käytetään loppuun asti!? Tässä kerran kun mainitsit tuunaamisesta, niin minä teen sitä jatkuvasti....on se muuten kivaa hommaa! Villapaskereita just tuunasin uuteen malliin ja onnistuin kyllä ihan hyvin....käyttökelpoisia siis tuli.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maikku, mukavaa eikö totta, tuunaileminen.Ompelin joskus mm farkun reiden kohdalle virkkaamiani kukkia,tosin sain osakseni kummastuneita katseita,tykkäsin itse kovasti niistä ja monenlaisia juttuja.
   Tosi että isot koot ovat aikas minimissä kirppareilla,mie viel mahdun jopa S kokoon kuten tuossa pinkissä takissa on koko, joku on tehnyt virheostoksen,mut se oli miun onni;)
   Minul on kapeat hartiat ja käsivärsina "tikut"joten pienikin koko menee niilltä osin päälleni.

   Poista