perjantai 15. helmikuuta 2019

Murheita kirppikseltä

Helmikuu 15 päivänä 2019
Nii'i, meidän vakikirpparin ILMAISKORI on lopetettu!!!!
Enää ei tehdä ilmaisia löytöjä..Oli meillä Tupun kanssa, huuli pyöreenä, kun astuimme ovesta sisään, eikä eteisessä ollutkaan enää " aarreaittaa" ilmaiskoria. Voi voivottelut sentään. no näin sekin aikakausi oli ja meni. SPR;llä on sentään vielä löytökori, mut siinä on huonoa tavaraa, kun kaikki myyntiin kelpaamaton romu on kaikkien ulottuvilla.No nyt on näytillä kaksi upeaa ja EDULLISTA kotelomekkoa, musta hihaton Prismasta 7€  ja luumun värinen lyhyt hihainen mekko on ostettu City-marketista hintaan 10€ !!!
Ja nämä ovat uusia tuotteita, eikä kenenkään käyttämiä, joskus niinkin
Musta mekko on "tulppaanin" mallnen helmaosastaan toinen mekko on suora,  ehkä hieman alas levenevä malli.
Toisessa kuvassa mekko on mustan neuleboleron ja blingbling-huivin seurassa.
Minnuu ei saisis päästää ollenkaan vaateosastoille, mut ku halavalla.....kuten Sulo Vilen aikoinaan tuumaili TV-komediasarjassa "Tankki täyteen"....
Kyllä mie nyt alan pittää mekkoja, ainakin kotona ja farkut voi jäädä naulakkoon lepäilemään;)

Ostoskuulemisiin bloggaajat;)

Mukavaa viikonloppua.4 kommenttia:

 1. Minä jo ehdin säikähtää otsikon perusteella, että olet saanut jotain ylimääräisiä kotieläimiä (luteita...) kirppariostosten mukana. Sittenpä tuntuikin pieneltä tuo ilmaiskorin poistaminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matleena, harvoinpa on mieleen tullut,että tällaisia "aarteita" olisi mukaan lähtenyt:)Siinä kirppiskorissa oli yleensä myyjien tavaroita,joita eivät halunneet syystä tai toisesta viedä pois,lopetettuaan loosinsa pidon,mutta viimeaikoina kuulema oli sinne tuotu tavaroita kirppiksen ulkopuoleltakin ja siksi suurehkoksi paisunut"aarreaitta" lopetettiin:(

   Poista
 2. Täälläpäin lopettivat nuo ilmaiskorit kirpparilla, en tiedä miksi. Mutta olet tehnyt edulliset löydöt marketista.

  VastaaPoista
 3. Hei Aikku, niin kirppisilmaiskoteja ei monessakaan ole ja tämä yksi hyväkin poistettiin, kylla myyjätär siellä selitti asiakkaalle,että siitä korista on paisunur kiian suuri juttu kun ulkopuolisetkin sinne vei tuotteitaan.
  Kyllä mie tein monta hyvää ilmaislöytöä jotka ovat tulleet käyttöön kodissani.Minun ikäisenä ei juurikaan halua ostaa uutta,hintavaa tuotetta, paitsi edullisia VAATTEITA jotka ovat aina olleet intohimoinen keräyskohde.Näiden elettyjen vuosieni aikana miulla on ollut niiin paljon vaatteita,ihan lapsuudesta asti,sain aina uutta ,ainoana lapsena ja kai sieltä juontuu tämä "keräysinto".

  VastaaPoista