sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Neuleliivin tarina:))

   Helmikuun helpotus 2019

Hyvät hyssykät sentään, löysinpä
viimein piilossa olleet otokset ja sain jopa näytille:)

Tämä liivi on se tarinan kohde,
jonka lupasin kertoa.
Liivin helmassa, pakaran kohdalla oli reikä jonka peittämistä mietettiin "kissojen ja koirien" kanssa (sanonta) ja löytyihän pulmaan  ratkaisu!!

Ystävätär Jaanan tehtäväksi koitui. ommella reiän päälle pieni kukka (toisessa kuvassa) ja jottei olisi vain yksi kukkakoriste, päätin että ommeltaisiin muutama  kukkanen lisää ja mukavan näköinen tulikin, koristelusta:)Jälkeen voi vielä ommella lisää kukkasia, tarpeen mukaan:).

Jos olisin vielä normaali näkökykyinen, kaiken olisin tehnyt itse, mutta nykyään joutuu aina,tarkkuutta vaativissa tehtävissä, pyytämään jonkun toisen apua:(  Ja se risoo niin paljon, vaikkei asialle mitään voi tehdä.

No niin, tällainen tarina, ei kovin merkillinen, mutta mielenkiintoinen itselleni, kun vielä hoksaan käyttää entisiä konsteja , korjaamisessa:)

Liivi maksoi 1euron, kirppatilla, mutta pikkuisen tuli hintaa lisää, kun korjauskulut laskettiin mukaan.
Maksoin ystävättärelle hieman, kun hän korjasi myös mustan kotelomekon kiristävän vuorin ja
ensi viikollla hän tulee laittamaan uuden oviverhon paikoilleen.

Musta kotelomekko lähti mukaani Prismasta 7€, oli niin edullinen, toki oli otettava mukaan, kun ei sellaista vielä minulle olekaan:) No jollei oteta lukuun Nanson mustaa mekkoa,  ( kirpparilta)  jaa,a se on juuri nyt päälläni, legginsien seurana:).

Leppoisaa sunnuntaipäivää ystävät, kuulemisiin:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti