keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pitsiä kaksi:)


 No mutta, hei taas.


 Mie en malttanut olla kuvaamatta tätä toista tekelettä, kun lisäsin siihen toisenkin pitsin.
Mielestäni se näyttää nyt paremmalta.


Tämä valkoinen pitsi on peräisin kirppikseltä löytämästäni pöytäliinasta, jossa oli näin ihana pitsi ja oli helposti irrotettavissakin. Liina maksoi puol toist euroo. Kaupasta ostettuna puuvillapitsi ois maksanut n. 3,00- 4,00 euroo / m ja siin liinassa oli pitsiä  2 ,5 m.

Mietin ostoksestani jälkeenpäin; mitä tästäkin pitsistä mahdan värkätä..Mutta pääasia on, että saa ostaa halavalla, vaikkei mittäänkään sais tehtyä:)
Täs tyynyn tekeleessä on tietysti nuo lehti? kuviot alaspäin, en halunnut tehdä työstä monimutkaista, joten yhestä suikaleesta vaan tein. Olishan sen voinut leikata ja tehdä sauman, jotta lehdet männöö ylöspäin, mut helpommalla pääsee ku ei oo nöpönuukaa....


10 kommenttia:

 1. Jokin aika sitten katselin kangaskaupasta pitsiä, käänsin kantapäät toiseen suuntaan kun huomasin kuinka kalliita ovat. Tarvii kans tehdä "Annit" ja kiertää kirppisten pöytätuukit :)
  Tyyny on kieltämättä näyttävänpi kahel pitsil.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh puuvillapitsi on aikas hintavaa, puhumattakaan pellavapitseistä. Ostin joulu, tienoissa jättirätistä kapeaa pitsiä ja senkin metrihinta oli 1,80 - 2,80€ ja siitä ylöspäin.ostinkin sitten kapeaa 1,80 € hintaisia pikku pätkiä

   Poista
 2. Voi miten hyvän pitsin olet löytänyt! Juu, ne on tosi kalliita kaupassa, samoin kuin kaikenmaailman nauhat ja tupsut. Paree ratkoa ja kierrättää.

  Minä en ois huomannut lehtien asentoa, ellet ois sanonut. Hullu ei huomaa ja viisas ei sano mittään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, eiks oo kiva pitsi, kirppiksen myyjä hymyili ku sanoin ratkovani pitsin muuhun käyttöö, hän tuumasi, että se näyttää ihan uudeltakin. Kenties joku oli harjoitellut väripainantaa kankaalle, kun oli ihan uutta valkosta kangasta.
   minä nyt oikein ompelin tuon uudehkon koneen kanssa,Berninan, mukavasti hää tikkaa, tukevasti, eikä työnnä kangasta, et se on sentin yli toisen reunan ku loppuun pääsee:)
   Jaa'a unimatti lauleloo, unilauluja. Öitä, ja piähä vahan herran käestä kiinni.

   Poista
 3. Hyvin sopii tuohon tyynyyn ja vielä on pitkä pätkä käytettäväksi muuhunkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset Anneli, nyt keksimään, mihin käytän tuon pitsin. Toivottavasti ei mee aikaa nii kauan, ku tuon kankaan käyttöön ottoon:)

   Poista
 4. Blogini nimetty uudelleen, löytyy täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, vaihdoin osoitteesi omaan listaani. Kuullaan:)

   Poista
 5. voihan nenä miten pitsi kruunaa tyynyn,todella kaunis.mitä kaunista tulee loppu pitsistä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i sopii ku nenä päähän, vaikkei sit sopiskaan. Olin näkeväni yhessä tv, mainoksessa, siin ukon takana, samanlaiset tai samantapaiset pitkät verhot, meni nii nopeesti ohi, etten ole ihan satarosenttisen varma.
   Jaa'a mitähän mummo pitsistä tekkee...

   Poista