keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ja sillä on sininen lamppu...

Tervetuloa uudet lukijani
pepita ja Vanharouva

Nyt miun pittää EDIT', tiä käyttää, ukkoin sano et tää lamppu maksokin 12 €, eikä viis, kuten mainitsin.

Heipp iltasella ja lamppu sopiikin hyvin iltakuvaukseen...vaik päivällä sen oon kuvannut.
 Hää istuu nyplätyn liinan päällä ja vieressään hänel on kulmikas turkoosin värinen lasipullo, jonka aikoinaan ostin prismasta ja pulloon ostin onnenbambun oksan.
Annoin sen yhelle ukolle ja  meil onnee antamaan, mut hää olki petturi ja monen naisen heila, ei osant päättää, kuka olis vuorossa tänään kuka huomenna. Mieku sain tietää, viskasin yhen  tyttöystävältä saadun vaasin nurkkaan ja liukenin ovesta ulos.. Mie otin oman kukkavaasini poistuessani pettäjän kämpästä...sin jäi äijän turjake valikoimaan uutta , ku yks lähti lätkimmään. Kyl mie nii  suutuin, et punanen palo otsassaki ja kekäleet lens ympäriisä, mokomakin turilas...sai miun  "rauhallisen"  karjalaisvereni tulikiukkusesti  kuohahtammaan, käskin painuu sin mis ei aurinko paista eikä kuu kumota...

No mut täst kauniista lampusta: ukkoin osti sen kirpparilta ja mie tahoin sen itelleni, hänel jäi viel isompi vaaleanpunainen lasit kauniisti koristeltu..miehä voisin joku kert laittaa kuvan myös siitä lampusta.
Tää on sellane kosketus lamppu, kosket kerran: syttyy, toisen kerran syttyy kirkkaammin ja viel yks kerta ja on täysillä...ja taas kosketus ja sit sammuu....Nätti ku mikä tää on ja syys pimiällä kaunis pehmeä valo.
Tää makso vissiin  viis euroo, ja se toinen lamppu 10 € halavalla ja ukkoin ol mielissään. Kyl hääki kauniille osaa antaa arvoa, ei pelkästään ruuvit ja mutterit oo niitä tuiki tarpeellisia.

Kästyö saralla ei mitään mainittavaa,  kirppari kierros ol lauantaina ja jottain pientä löysin, kuka vaa niitä tuunais . Suunnitelma olis kuha saan sakset kätteen ja löyvän  mittanauhan joha ruppee syntymmää...??

Ooii unimatti kutsuu lähenki häne matkaan   ooohhoijaa.
Myöhemmin lissää kirjotuksii koha väsymys hellittää. Voikaahan paksusti

8 kommenttia:

 1. Kaunis lamppu. Kyllä tuollaisen viereen on kiva kellahtaa nukkumaan ja siinä se taas aamulla odottaa herääjää :)
  Mukavaa aurinkoista lopppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, viereen on mukava köllähtää ja herätes on nätti viäres:)
   Mukavaa viikon loppua Sinullekin, jos vaik lunta saahaan tännekin päin.

   Poista
 2. Missäs tuommoinen kirppari on, että löytää tuommoisia lamppuja tuolla hintaa?! Ei ainakaan meillä ;(

  Huutia vaan petturiukoille. Nimim. Kohtalotoveri entisessä elämässään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, mie laitoin väärän hinnan, ukkoin huomas virheeni ja mie kiireesti korjasin tännään, et hinta olikin 12 €. Miul jäi iha väärä mielikuva hinnasta, ku en ollu sillon mukana kirpparireissulla:(
   Juuh ja petturi ukko soitteli miul monet puhelut, kysel kuulumisia. Mut mie en oo nähny hänt ja hyvä onkin, voisin vaik tirvasta....

   Poista
 3. Jopa sie saitkii komian lampun, ja halval. Miekii tykkään tuollasist koristeellisist, mut mei isäntä ei.
  Hyvä ko annoit mokomalle auvervaaralle huutii, tuollaset äijät pitäs hirttää ....en kehtaa kirjuttaa mut tiiät kyllä mistä paikast. Sithää oppisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komia on lamppu, joskus olisin jättänyt kirpun hyllylle, ku mein kotipuitteet on nii sekalaiset kalustukseltaan, mut nyt hää näyttää nii somalt siin kirpparilt ostetul hyllypöyväl, jossa on pyörät alla.
   Nii'i kyl se kummallinen o ihmise miel, ko sekkoo tyyppiin, jonka kans män kolme asiaa saman päivän iha tapaturmaksi miulle. No< ekaks mie ku ajoin häne autoo, löin polveni kippeesti auton rattiin/ sit iskin otsakulman auton oveen et mustelma tul ja viimeks oma koira puri minnuu sääreen, ku menin ottamaan sitä pois tappelusta, veri valu säärest ko härän kurkusta, jouduin päiv.polilla käymään ja haava puhdistettiin ja tetanusrokote annettiin. Olis miun pitäny jo näist ymmärtää, jotta murhetta täs ukost vaa tulloo. Etiäiset minnuu koitti opastaa, mut enpä kuunnellu....
   Ja siitähä se turjake olis pitäny hirttää, ko piti jokkaisel akal tarjoilla ja miul anto tauin heti eka kerralla...gghhh...

   Poista
 4. voi mahoton miten komia lamppu.kyllä tuommosta ukkoa olis pitänyt tirvasta niin että tuntuu,kun kerran olikin sit petturi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se o vähä nii, ku mie en ossaa kantaa kaunaa, vihastuminen menee ohi, sehän vaa rasitus syvämelle, ko turhii murehtii. Met ollaa erilaisii, hää sellanen ku ol..ja mie tällane..Tää miun oma kulta, savolaisukkoin pittää minnuu ku kukkaa kämmenel, on ku kaktust pitelis, sannoo välil , ja jottain ylikypsästä mutisee...mitä sekin tarkottanee..mien ala ees aatteleen, enkä kysele, vaik oonki runsaasti tiedonhalunen:)
   Nukkumattiki huijas minnuu eilen mäni menojaan ja mie sain kärvitel koko yön kummallisessa levottomas tilas koko yön, välil koitin maata ,m ut levottomuus ajoi pois sängystä. Keitin kohviakin kolmen aikaan, aattelin jos auttais uneen.Koiraparkaki ol ihan naatti aamul, ko mummo ravas huoneest toiseen aamuöihi asti.

   Poista