keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Härkälintu kaislikossa.

 Hei iltasella.

Pittää viel kirjottaa, lupasin laittaa tuon härkälinnun kuvia. Hää ol siin melko lähellä, sain monta kuvaa, miun kuvaaminen on sellaist hamuilua, ko en ain löyvä kohdettain ja uudet tähtäykset sekottaa koko filmailun.
Mut siin hää nyt on...

Viime kertast seikkailua ol tuvalt palaaminen hhmmm tuuri miulla., moukan tuuria...
Saavuttiin laituriin ja mie kurkotin paatin keulast laituriin ja tarrasin kiinnitys hakaan kiinni, joka ol laituris kiinteenä. Pahus, paatti alko erkanemaan takasin ja mie vaan pitelin kii koukusta...hiivatti, oli meinaan lähellä, etten pudonnu paatista. Pakko ol valita, ankara
 kipu toises tississä, tai putoominen veteen. Mie nimittäin rojahdin oikean puoleisen  rintavarustukseni päälle, mut niitä ei lasketa, ku vaan meinaa pudota, eihän????
Ukkoin sano et ol melkost meininkiä, olit tosiaan tipalla pudota!
Hmm...minkäs sille voi, ku ei osaa irrottaa ja oikeesti, miulki tul siin hetkessä olo, että nyt männään rantakivikkoon pää edellä....tapahtumast   on kommee mustelma tissiä koristamas ja polvessa tietyst pittää kans olla mustelma ja ku oikein tarkast aattelee, mustelmii on joka puolella kroppaa, mut ne on jo paranemassa, aikasemmist kolhuista....

Tännään oltii kaupoilla, ukkoin hankki vähä menovaatetta ja torilta ostettiin hänel sandaalit ja nauhakengät, mie miellyin niihi nauhakenkiin heti ja sovittamisen jälkeen, kauppias pisti kengät pussiin ja tyytyväinen pariskunta jatkoi matkaa. Kerranki sai vähällä vaivalla mieluiset ostokset. Mie ostin sellaset helpot kengät KOO-kengäst, RIEKER'IN pehmeät korottomat tossut, haljasnahkaaja n.3 sentin leveä venykenauha, pitää tossukan jalassa ja helppo laittaa jalkaan, sekö ottaa pois, ei moni mutkaisia toimintoja, Ihanat paljaassa jalassa, ku taas kurvailen paatin penkillä, jollei  satu lankeemaan ihan pohjalle asti.  Oi oi tuuria tarvitaan runsaasti, mummoparan  veneilyyn ....ja varjelusta tuol yläkerrast kanss.

Ja iloisia lämpöisiä,kutkuttavia heinäkuun iltoja kaikille KANSALAISILLE.
Nähhään ja kuullaan, jos ei nii lähetellään pieniä paketteja-----......

6 kommenttia:

 1. Saas nähä miten mulle käy, kun meen Vanhan herran kanssa kokemaan katiskoita merelle. OOnko päälläni / pyllylläni /jotain siltä väliltä. Yleensä oon kanssa mustelmilla veneretken jälkeen, kun oon niin tohelo keikkuja.

  Riekerin kengät on kanssa minun lemppareitani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo sieki varovaine, tollaseen pikkaseen soutupaatin kokosen purtiloon on aika kaponen mennä. toisel kerral onnistuu, toisel männöö persiilleen:))

   Poista
 2. Vot sentää harmi ko en olt näkemäs ko sie venneen kokas roikut:))) ei tuu teijänkää elämä ykstoikkoseks siel tuvalla ko siulle ain sattuu ja tapahtuu.
  Hörkälintu on komia mut on sillä kamala ääni.
  Taretaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu'u ei oo yks toikkosta miun elämä, se vaan minnuu keikuttaa paikast toiseen, koha henki parka säilyy, eikä pahempia tapaturmia satu, nii mikäs täs on jollotellessa. Täl kertaa menin oikein varovast paattiin, mut pyllylleen mie pohjalle pyllähdin:))

   Poista
 3. voi noit siun kommelluksia,ain sattuu ja tapahtuu.no vahinko ei tuu kello kaulas ja jos sil olis kello niin sit ossais varroo.mie en kyl venneesee näil jaloil pääsiskää vois olla luut rutus.mut hikkoillaa ja koitetaa kestää tää helle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on se vaan aikas seikkalua männä tollaseen keikkuvaan pieneen purtiloon ja ku ei taho ennää olla voimaa jaloissakaan saati käsivarsissa, jotta vois vähä itteesä vastaan ottaa. Ukkoin sano ku myö tultiin laituriin> siet et sit yhtää roiku siel paatin reunalla<...haa..on hääki huomannu miun kommellukset, vaik ei oo mittään puhunu::)))

   Poista