perjantai 11. heinäkuuta 2014

Ale-myynnissä

Heipparallaa.

Olen päässyt jo liikkeelle, selkäkipu on hellittänyt ja mieli on huoleton...trallallaa.

Kävin ale myynnissä  ostin pari t- paitaa ja lurpakkeitten pitimet...= rintsikat ja jottain muuta pientä.
Koht mieki pääsen tuvalle, ukkoin män sin tännään.
Eile kateltiin tango kuninkaan valinta, oliha kommee ääninen nuor mies, hää yltäis vaik isommille estraadeille, kouluksella vois tulla oopperalaulajakin, palkeita meinaan oli miehellä. Leif'illä oli kova paikka, kun taaskaan ei päässyt perille asti. Hän on iloisen ja välittömän näköinen mies, mutta ääni ei ole puhdas ja kaiken lisäksi kovin kapea  on  ääniala hänellä. Koulutuksellakaan tuskin hänestä on alan huipuksi.  Syntymä lahjaksi saatu äänikään ei aina riitä, pitää jotenkin erottua "porukasta". Nykyään on liikaa samanlaisia laulajia, kukaan ei oikein erotu joukosta, naiset laulaa nenäänsä  nnhhonottaa ja miehet tahkoo muutamaa nuottia ja muutamaa sanaa...voi sentään...sanoittajistakin on kova puute.
Hoh hoijaa tällaista tällä kertaa, lauantaina nähdään kuningattaren valinta, oikein pelottaa, taso on todella kehno:(
Kuulumisiin:)

6 kommenttia:

 1. vai lurpakkeiden pitimet:)))) oikia hörönauru pääs miulta.
  Miulle aina ukkoin sannoo jotta älä sie mamma hyppää ilman liivejä voit saaha vaikka mustan silmän ja kukkaan ei usko jotta itte itteäs tissillä löit.

  Mukavaa että selkäs on parempi ja pääset tuvalle, oikein mukavaa tupailua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i kyl mein lurpakkeet o samanlaiset ko äitilläinki:) Lapsena ihmettelin, mitenkä noi voi istua nii mukavast mahan päällä:))

   Poista
 2. NO täällähän nyt on iloisia lurpakkeita! Kyllä mää taas teille nauroin, että melkein pissin pöksyyni ;) Meidän mummu nosti aina omat lurpakkeensa olan yli ja vihtoi alustat niin maan penteleesti. Se oli semmoinen punakka ja komian pyöreä ihminen. Väittäävät, et meissä ois jotain samaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa.a vai olis samanlaist näkköö...se näi vanhemmiten männöö näkö huonoks, mut ulkonäkö se ku paranee, Oh hoijaa miul ei iha olkapäälle ylety,.pittää vieläki vähä kasvattaa:))

   Poista
 3. no pittäähä lurpakkeil olla pitimet jotta ovat talles,miun ukkoin ain nauraa että vielhä sen ymmärtää vanhempien naisten pitimet mut nuoril naisil ne on turhat.
  voi miten hyvä ku siun selkäis on tult paremmaks ja pääset liikkumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosi on, onha lehmilläki taluttimet mahan alla, mie eka kerran ko näin sellaset lehmän liivit, oli miul naurussa pitelemistä, olivat nii vinhan näköset, voi sentään ja itellä pittää olla melkein samanlaiset, ku vaa
   joku panis hakaset kiinni:))

   Poista