keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Huiviviidakko:) Heissan myöhäis bloggareille

 Tää kaksi värinen punanen lienee villahuivi, mikä muu aines myös siinä lieneekään, sellasii nyppylöitä hänes tuos tummemmas väris on, eivät ole nyppyymisen merkkeje. Kutitteli lieväst kaulaa, ku sitä vähä aikaa pidin, siitä päättelin villaa olevan mukana.


 Nyt on nääytillä monta huivia, joita on kirpparilta ostannut parilla eurolla kpl tuo punareunainen oikealla alhaalla maksoi 5€, se oli kallein huivi niillä markkinoilla, mut se olikin silkkihuivi ja tekstikin on. JEAN-LOUIS SCHERRER PARIS.  Jottain tällast tekstii
siin lukkee.Se huivi on täs vasemmal puolel .Siin se on miun  kirppar paitapuseron harteilla, mie löysin nätin pallokuvioisen puseron ja toki se piti ottaa föleihi. Paitaa voi pittää viel näi lämpimäl,  jakkuna topin päällä:)
Täs miul onkin ihanan värinen ja söpönen viskoosihuivi, jota kirppiksen kauppias mainosti uudeksi, No olihan se ihan kaunis ja miltei virheetön, mutta yleeensä ei ole

 luottamista tällaisiin mainintoihin,tää syklaamin punainen huivi on ihanan pehmeä ja lämminki, kun ei viel ihan tarvitse villa- tai kasmirhuiveja. Viskoosi ja puuvillakin ovat vielä tämän ajan mukavia ,hikoilemattomia huiveja, jotka tietysti voi riisua pois kaulasta jos tulee liian kuuma, voi sitoa huivin vaikka laukun hihnaan tai käsivarteen tai jopa vyötärölle, jos reunat riittää
Täs alempana on vasemmal iso mustavalkoharmaakirjava huivi, joka parhaiten sopii hartiahuivina, on sen verran kookas  ,,allansa on valkoinen pitkä hihaton pellavamekko, jota tuskin olen pitänyt,voisikohan sen värjätä jos tulis sitä useimmin pidettyä, vaikka kotioloissa. Miulla ku o kaks valkoista pellavaleninkiä ja tuo alakuvas tollanen valkoinen jakkuki. mie en nii piittää valkoisest värist, kesäl se on kiva, jos on nahka ruskettunut:)

Kuvassa on myös minun kutomana raanu joskus 1970 luvunpuolessa välissä ja ompelukone siinä lampun alla, aikas sekava nurkka, ompelunurkka...
Tuo viereinen kuva on  viskoosihuivista , jonka hiljakkoin ostin halavalla kaupasta, vieressä siinä on 40den sukkahousut, jotka aioin pukea päälleni kun lähdemme kuuntelemaan musiikkiä, tuossa ne ovat pyöreän nahkajakkaran päällä, jonka ostin 5€ kirppikseltä! Alakuvassa näkyy tuo huivi roikkuvan valkoisen jakun päällä ja kesän pinkki pellavahamonen on myös kuvassa.(neljä vuotta vanha mekko)

Käytiinpä tuval hakemas melkein kaik tavarat pois, niis ol sellane ummehtunut haju, kuten vanhasta mökistä lähtee, ukkoin ei yhtään tykänny, heitetään vaatteita pois. mitä ei viitsi pestäkään. Alunperin oli tarkoituskin, että heitämme ne tavarat mäkkeen, jotka sinne viemme.
Ne on sellasii kirppareilta ostettuja, muutamal eurolla, joten ei niistä konkurssiin mene.
Miulta jäi kamerakin kotiin, etten saanut yhtään syyskuvia sieltä tuvalta.
Ei myö mittään saunaa lämmitetty, ukkollain tais ol hätä pääst pois sielt ummehtuneesta hajusta, mie pääsin venneeseen oikein hyvin, ku hää auttoi minnuu, piti käest kiinni ja tuki minnuu  laituril noustes ja paattiin laskeutuessani....oi sentään kultaseni, nöyräst hää auttaa, ko ossaa vaa pyytää auttamaan;)

Ny tää karjalaisakka painuu mummokoiran viereen ja huomenna ostoskierrokselle::)))))

ÖITÄ ÖITÄÖÖIITTÄÄÄ,pieniä unia ja oman kullan kuvia....
10 kommenttia:

 1. On siulla Anni kommeita punasia huiviloita. Kelpaa niitä kaulaan kietaista.
  Sitte taas kevvääl pääsettä tuvalle, haikiaahaa tää syksy on ko mökit pannaa talvikuntoo ja silviisii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kyll miun o ain ollu huiveja, miun kaula on kovin herkkä palelemmaan, kotonakin piän huivii ja riisun taas jos alkaa liikaa kuumottaa. Tuntuu nii kivalt ko kaulas on lämmintä, se äitiin pahalainen ko ain muistutti, jotta : kaula paljaana ei mennä ulos, täs siit tulos....Esikoinenki pittää huivia, ko mie ain puin lapsena hälle kaulahuvin ulkoleikkeihi.Kait sekin on tottumis kysymys:))
   Voi kosotäti, ko meil ol tää tupa vuokral vaa tään yhen vuoden, ens kesän ei pääse ennää, siihe tuppaan:(

   Poista
 2. Nyt vaan huiveista tekemään kaikenmaailman sykeröitä kaulaan ja miksei vaikka turbaania päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro sano. Niiku tuos ylähääl kerroin, mie pijän huiveja kotonki, ohkasii tosin, paksummat jää sit ulkoilulenkeille koirulin kans. Talvel oikeen pakkasel, mie veän huivin ihan puoleen naamaan tai ainaski leuka piiloon huvin sissään, kyl on mukavan lämmintä:)
   Turbaaneist en perusta, ossaakaan sellast tehä, mut joskus pijin huivii päässä, ei miulle ihan vierast ole:)

   Poista
 3. Kivasti erilainen huivi piristää vaatetta.
  Minullakin on huiveja hurja määrä :)
  Toivottavasti löysit ostosreissullasi jotain kivaa.

  Mukavaa ja aurinkoista lokakuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on, huivi on kiva asuste ja lämmin ja saa helposti pois, jos tulee liian kuuma.
   No enpä löytänyt ostoksia tällä reissulla, mut ehkä seuraavalla kerralla:)

   Poista
 4. Ihania huiveja... minullakin on niitä eriväreissä ja nyt sitten olen alkanut ostamaan niihin saman värisiä sukkahouhuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivit ovat ihania, kummallist ko miul o ain ollu huiveja, joskus niit pittää tietyst vaihtaa ja hankkia uusia, erilaisia ja eri värisiä. Eihä samat värit mallaa monia vuosia, kun muidenki vaatteiden värit muuttuu. Mieki oon siirtynyt isompiin huiveihin, aiemmin käytin ohuita huiveja, toisinaan jopa kahtakin väreihinsä sopivia, näytti sekin ihan mukavalta...minusta ainakin:)
   Nuo sukkikset ostin kyl aiemmin, mut sattuipa sopimaan huivin väreihin:))

   Poista
 5. Ihanan pirteitä huiveja ja onpa hyvä tuollaisen mummokoiran viereen köllähtää, ne on vanhempana vähän niinkuin ihmisen ajatus...

  VastaaPoista
 6. Hei, niin huiveja ostan kirpparilt aikas monesti, jos vaan on halvalla ja mieluinen. Monta puuvilla huivia laitoin kierrätykseen, kun nämä "uudet" hankin. Viskoosihuivi on tuo valkopinkki, viskoosi on ihan kiva materiaali, ainakin huivissa ei hiosta, villahuivi kutittaa ja yhen mustan tai harmaan mustan ostin kirpulta ja pesin sen, siinä on luultavasti villaa ja silkkiä, käteen tuntuu kun sitä hypistelee.
  Siulla on kauniita asuja ja sopivat vallan erinomaisesti sinulle. Hyvä maku kruunaa kaiken:))

  VastaaPoista