maanantai 6. lokakuuta 2014

Lokakuuta


Päivää, tekstin riivattu meni kadoksiin, tuli vaan mummokoiran kuva esille..

Tässä kuiteki joku neuleen tekele, en jaksa uutta tekstiä kirjoittaa.

10 kommenttia:

 1. Vai meni sulla viime vuonna persiilleen vaahterakranssin teko... mutta mulla kuule se jäniksenpakana söi sen koko puun! Pistinpäs paremmaks! Ja siks toisekseen, ei mullakaan paljon oo ihmisiä, jolle esitellä nuita mun tekeleitä, Vanha herra ei niitä ees huomaa ja Pikkuihminen kysyy vaan MIKSI? Onneksi on tää toosa, mihin voi surutta tukkia tekeleensä koko maailman ihailtavaksi!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on näreet...juu mie luin, että jäniksen pahalainen pisti puun poskeensa. Niii..enhä mie kranssia tehny ku niit ruusui mie yritin ja niist tul sellasii tötteröitä, etten meinannu kehata ees blogiini laittaa.
   Mut omanihan ol tekeleet ja kehuja en kerjää, kiva vaa ku niit joskus saa:))

   Poista
 2. No voi harmi, vai katosi teksti.
  Mutta eikös sitä sanota : yksi kuva sanoo enemmän, kuin tuhat sanaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se harmillist, ko teksti häviää, miun o muuteki vaikee kirjottaa ja virheitä saa alvariinsa korjata.

   Poista
 3. Jotain kaunista on puikoilla valmistumassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, koetan tehä, jos lanka riittää, pientä hartia lämmitintä, mut lankaa oli alkujaankin vain 150g ja tein tuo tekeleen liian leveäksi, yritän sillä ohjella, ku tv:stä tuli sellainen käsityöohjelma, jossa mm.mies oliko se Barry? teki neuleita tällä tavalla. Tykkäsin siit ohjelmasta, mut eipä niitä uusita, ruokaohjelmia tulee mont kertaa viikossa gghhrrrr..

   Poista
 4. Mielenkiitoista olet neulomassa... Juu telkusta tulee ihan liikaa kokki ohjelmii, kyllä sais meitä kästyöläisiäkin välillä muistaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teen vinoneliötä, ohjelmassa neulontakerho v.2012 neulesuunnittelija Barry Klein antoi mielenkiintoisia neuleohjeita mm. vinoneliön neulomisesta.
   Ohjelmaa ei esitetä enää, tykkäisin kyllä katsella sitä vaikka kaikki jaksot, ne tulivat kyllä uusintana silloin kaksi vuotta sitten...miksiköhän sekin ohjelma lopetettiin.

   Poista
 5. Jotain mukavaa on tuloillaan. Juu, varmasti harmittaa kun on kirjoitellut ja sitten kaikki katoaa.... Kokemusta on ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaan ku lankaa on nii vähän, aattelin jos jottain hartioille, mut taitaa mennä kuin entisellä hiirellä, ettei tullut kuin tuluskukkaro.

   Poista