maanantai 18. heinäkuuta 2016

Ja hulluna raitoihin:)


Maanantaina 18 heinäkuuta 2016.

Tänään kävin ostoksilla ja tietysti mukaani tarttui ale-hintaiset raitatopit 4€/kpl. Kokojakin oli vielä runsaasti jäljellä. Tykkään pitää  toppeja kesällä pitkähihaisen pusakan tai jakun alla, kun ei hiha takerru päällisjakkuun,talvella pidän toisen vaikka läpikuultavan, puseron alla, kuin aluspaitana, värikkäänä sellaisena:)
Trikoopuserot ja topit menevät huonoiksi monien pesukertojen myötä ja kangas kovettuu, silloin on aika uusia puserovarastot.

Voi hyvänen aika kun mie olen taas hulluna, tälläkertaa raitoihin. Oikeestaan sitä on jatkunut pitkään, ihailen aina blogeissa näytillä olevia raitasukkia, siis sellaisia, joiden raidoituksen on kutoja itse tehnyt. oikeesti inhoan valmiita raitalankoja, niissä ei ole persoonallisuutta. Toki ne sujahtavat yxväristen neuleiden joukkoon, mutta niistä tehdyt neuleet ovat suoraan sanottuna, rumia,  mutta itsekin olen sortunut niitä ostamaan.

No nii sitten vaan kaikille mukavia Raidallisia Terveisiä:)


8 kommenttia:

 1. Kauniit raitatopit olet ostanut.♥ Minäkin olen hieman hulluna raitoihin.
  Ihanaa heinäkuuta sinulle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hEI VANHAROUVA, raídat tulee ja menee, mustavalkoinwn on miun suosikki,tuo sinivalkoinen ei,äitiin laittoi miulle ain sinisii vatteita, enkä vieläkään tykkää niisrä.

   Poista
 2. Minullakin on silloin tällöin raitabuumi päällä. Nyt sattuu olemaan paussia, mutta kyllä se kohta iskee. Joten sitä odotellessa virkkaan kukkasia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kirjoitinedellisen vastauksen sinulle, mut täs tulww myös kommenttia TUTALLE.Kiva kun on muitakin raitafaneja,vaikka sanotaan,et vaakaraidat pulskistaa, pah, mie niistä viis veisaab,Minun iässä on yx lysti paksuntaako tai mitä tekee,pääasia on ku jottain vaatetta on päällä, vähä kaunista tietenkin.:)

   Poista
 3. Mie taas en koskaan pidä raidallista kun se kuulemma leventää ja pyöristää
  :)) sanoo tämä pieni ja pyöreä mummeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni ja pyoreäkin mie olen,mut tällaset pikkuiset tiukat toppipuserot ovat kuin kureliivit,melkein, ko täs iäs ja huononäkösena ei ennää hävetä,eikä näe ennää pyöreetä vatsanseutua,vaik hyvin tietää siinä se pallo pömpöttää. pyöreyttään:)Kyö myö ollaan pyöreitä isommankin kaavun alla ja viel isommalt sit näytetään. Luin kerra yhen artikkelin, jossa kummasteltiin pyöreiden naisten intoa pukeutua isoihin vaatteisiin, joissa vaan pyöreä bäyttää ihan suurelta,vaate viel lissää sitä, koska ei ne vaatteet peitä,lisäävät vaan ja kyl miekin silloin peilistä sen totesin. Löysä vaate ja pulska sisus:)

   Poista
 4. Mitenkäs minä en ole tätä postausta huomannut aiemmin. Nyt tulin vain tuomaan sinulle yhden värssyn, johon törmäsin aivan sattumalta ja heti tuli mieleen, että sinulle se pitää lähettää. Se kuuluu näin "Lapsi ei koskaan oppisi kävelemään, jos hän lakkaisi yrittämästä ensimmäisen kerran kaaduttuaan". Samahan pätee kutomisenkin kanssa ja sinulla, vaikka olet ennen näkevänä kutonut paljonkin, mutta nyt joudut opettelemaan sen uudestaan. Joten jatkoa vaan harjoitteluun! :)

  Kivoja raitatoppeja olet ostanut. Minäkin käytän raitapuseroita, mutta niissä pitää olla minun mielivärejäni. Ja aika usein niissä on valkoista tai mustaa toisena, niitä minä vierastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aforismista Matleena.Tosi on,että käsityöt suurennoslasin alla,tuntuvat hyvinkin opettelulta.Taito on tallella,mutta näkökyky huimasti alentunut.Sukkatekele on toisinaan hirveän vaikeaa ja joudun useasti aloittamaan alusta,purkamista siis riittää
   Nii nuo raitapaidat,mie taas tykkään musta/valkoradoista,että ovat yhtä vahvoina,ei enemmän valkoista tai mustaa,vaan tasaverran.Musta eninpänä on liian synkkä ja valkoinen taas ei ole muutenkaan lempivärini.Pidän kyllä puna/mustaraidoistakin,mutta on enemmän talviväreinä toimiia.Sukkaväriraidat ovat ihan omaa sarjaansa niissä kirkkaat värit on parhaiten kaumiit ja sopivat erinomaisesti käsutyön teemaan.

   Poista