lauantai 2. heinäkuuta 2016

Uudet kukat:)

Voe voe mitä hiivatin punaisiaviivoja tul kirjoitukseeni, vaikkei ne näy tässä tekstissä, sit ko painan: julkase ne tullee esiin..ttrrrh

 Helteistä heinäkuuta  2 päivänä 2016.

Tuulee niin vimmatusti, miun uudet pelakuut senko heiluu parvekkeella, toivottavasti eivät katkea.
Ostin ne 1 euro/kpl honkkarista, olivat aikas rähjäisen näköisiä, mut muutamassa tunnissa jo piristyivät. Tuos on mukana tuo yx punainen pelakuu, joka viel kukkii, on kyl iso nuppuki vähä jo punertaa.
Käin tokmannilla tänään, raitapuseroita syynäänässä, mut kaik isot koot ol mänt ja S kokoa oli ihan mielettömästi, jokaises raitavärissä.

Sain mie  sukan, yhen sellasen, valmiiks, siin oliki aikas homma, iha kärkikavennusta aloittaessani, putos yx silmukka ja mie en sitä saant kiinni. Voi paholaisen painolasti, minnuu iha itketti, ku koitin sitä silmukkaa haroa puikolle, eihä siit mittää tullu. Mietin pää punasena kuka minnuu vois auttaa ja .keksin ditten yhen naapurin rouvan täs iha likella. Mie oitis kysymään häne apuaan ja hää lupautu heti tulemaan miun avuksi ja kokeneella otteelle korjas minun onnettoman, jälkiä. Olin kyl purkanu jonkin matkaa, jotta hää joutus kerräämään kaik silmät puikoille. Mut hyvä tul ja mie olin erittäin kiitollinen hänelle. Ja vielkii:
KIITOS IRMA
Olen viikon tauon jälkeen kuunnellut äänikirjaa: KUISKAUSTEN KUJA, 
Viimeksi kuuntelema kirja oli pitkä 27h etten jaksanut aiemmin alkaa uutta kirjaa, Taisin mainitakin sen kirjan nimen; VALKOISEN PILVEN MAA, kirjoittanut SARAH LARK.. Mielemkiintoinen kirja ja olen monesti maininnut, kuinka suuri on LUKIJAN osuus näissä äänitteissä. Hänen äänensä pitää olla vaihteleva ja mukaella kirjan eri  vaiheita, aivan kuin näyttelijä, joka  suorittaa onan roolinsa.

No mut, tulipas taas pikku romaani, mut huikean ihanaa heinäkuuta, arvoisat kanssa kulkijat. 
Hymyillään kun tavataan:)


4 kommenttia:

 1. Upeat on pelakuut.
  Pystytkö nostamaan silmukan virkkuukoukun avulla?
  Mukavaa viikkoa siulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kosotäti. Se om niin,etten mäe silmukkaa enkä sen putoamista, sormilla tunnustelemalla saatan sen saada kiinni, mut koukulla ottaminen on miltei mahdotonta, Minulla kun tarkkanäkö on tyystin poissa. Olen käynyt tämän runsaan vuoden ajan ankaraa taistelua siitä onko minulla psyykkisiä voimia aloittaa jokin vaativampi, työn aloittamiseen, koska sukan kutominen on minulle erittäin vaativa koetus, siinä voimavarani testataan armottomalla kädellä.
   Toisinaan olen hyvin kireä ja kärsimätön, koska en pysty suoriutumaan tavallisista helpoista hommista, joskus onnnstuu toisinaan ei onnistu, itku silmässä rorean taas kerran, kykenemättömyyteni arkisiin askareisiin.
   Qi sori virheistä.

   Poista
 2. Sitkeä sissi olet, ei voi muuta sanua. Onneksi hoksasit hälyyttää Irman apuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii, onneks sain pikaisen avun,onhan toisinaan itku kurkussa ku ei onnistu millään ilveellä.Pahus ku tulee vihelyöntejä,näin pimeellä on harmillista kirjoittaa,näppäimet on valaistut,mut sormet menee ihan väärille näppäimille.

   Poista