maanantai 25. heinäkuuta 2016

Punaista kukkasissa ja turhamaisuutta:)Maanantaiaamuna heinäkuun 25päivänä 2016-
Yö menikin tässä unta ootellessa, ehkä vähän käyn pötkölleen lakanoiden väliin.
Annansilmät kukkii kauniisti vaikka olivat aika raakkuja ostohetkellä euron kpl. Ne viihtyvät tässä kuumalla parvekeella aikas hyvin,mökilläkin minulla niitä oli ja kauniisti kukoistivat.Ja lopulta pelakuutkin jaksoivat availla nuppujaan.
Sitten vielä, vähän turhamaisuutta, avustaaja lakkasi kynsilakalla
kynteni ja korjaili kesävarpaiden lakkausta. Olen monena vuonna lakannut varpaankynnet, näyttävät kivalta pilkoittaessa sandaaleissa, eikä ole varpaat niin kalvakkaan näköiset kun on väriä kynsissä. Pienillä piristyksillä saa itselleen hyvää mieltä.Näin Prismassa eräällä naisella musta-valkoraita pureron, vaakaraidoin kuten ajanhenki sanelee.
Hänen olallaan oli myös musta-valkoraitalaukku, mutta pystyraidoin, Minusta oli todella hauskannäköinen yhdistelmä, jos olisin ollut lähenoänä häntä, olisin tiedustellut laukun alkuperää ja antanut tietysti positiivista palautetta sievästä raitaasujen yhteen sovittelusta.


Aah minusta on kehkeytynyt oikein päiväkirjan kirjoittaja( yöllä )ja miltei joka päivä laitan päivityksiä.
Nyt sänkyyn kellalleen,aamulla tulee avustaja ja lähdemme asioille. Paikkakunnalla käynnistyy PITSIVIIKKO, TERVETULOA vierailulle kaupunkiimme meren äärelle:)
Olis kiva tavata teitä bloggarit:) Menestyksellistä kesäiloa kaikille.

6 kommenttia:

 1. Tämä kukkuja lähtee kohta loman jälkeen töihin, no nukuttu ehkä joku 4 tuntia yhtäsoittoo, sitten alkoi pyöritys ennen herätystä, tämä aina tuttua.... mutta hyvää päivän jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vaan, päivä on ollut vähän sekava. olotila oli aika tahmainen,kun avustaja saapui ja oli pakko lähteä liikkeelle. Huomen aamulla olis taas menoja,toivottavasti saan ensi yönä nukuttua,nämä hellejaksot verottavat yöunia,ku huoneen lämpötila on 28astetta:(
  Oliko sinulla hyvä työpäivä,vähän lie kankeaa loman jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti kukat kukkivat parvekkeellasi. Ripaus turhamaisuutta tekee hyvää mielelle ja sielulle. Kauniit kynnet tuli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kesällä sopii koreilla,voi täysillä tehdä sellaisia asioita, kun en mäe ihmisten reaktioita, kun elän ainaisessa sumuharsossa ja hämärässä.Havaitsen kyllä värit,niin pelakuun kuin kynsieni kirkkaat värit ja olen niistä kovin onnellinen kaikista iloisista väreistä joita pystyn havaitsemaan ja käytän niitä ehdoitta,elämä alkaa olla loppupuolella,miksi enää piitata myuden ihmisten katseista ja mielipiteistä.Kukaan ei kuitenkaan tule nenän eteen arvostelemaan,itsellä on vain liikaa omia uskomuksia ihmisten mielipiteistä.Niistä ajatuksista vapautuminen,vaikka sairauden (näkövammaisuuden) on todella hyväksi itsetunnolle;)

   Poista
 4. Punaista pitää olla varpaissa! Sormenkynsiinkin laittaisin, mutta kun ei kestä tuolla puutarhassa, pah. Hyvä, että osaat olla välittämättä muiden mielipiteistä - minä sitä vasta opettelen.

  VastaaPoista
 5. Juuh,pitää sitä laittaa väriä kynsiinkin,kaupunkilaisrouvan on oltava tiptop,vaikka olis vammainen ja ärtyisä mummo:)
  Sukankutileet ovat miun silmätikkuja,ain silmäy karkaavat ja kiukkuisena tempasen taas puikot poikkeen.Ukko joskus tokaisi,heitä helevettiin koko tekeleet ja siitäkös miul nous karvat pystyyn:tää on miun terapiaa ja elämässäni haluan vieläkin haasteita,sanoin ukolle.
  Mie menehdyn jollen voi käsilläin mittään tehdä,

  VastaaPoista