torstai 27. syyskuuta 2018

Kaupasta ja kirpparilta:)

Syyskuuta 27 päivänä 2018
Heipparallaa:)
Näin yhtenä yönä unta punaisesta huulipunasta ja kuinka ollakaan, kun menimme Tuulan kanssa markettiin, muistin uneni ja oikopäätä suunnistimme ESSE NCE tuoteiden pariin!! Oi ja voi, sinne oli tullut uusia punaisia huulipunia ja tietysti miulle valikoitui tässä näytillä oleva puna, koostumus on uusi, pehmeä, kostea ja kaunis väri, sopii minulle kuin "nenä päähän". Ihana ostos n.vajaat 3€.


Huikeat farkut ostin jo kesällä, kukka-aplikointi oik.lahkeessa reiden kohdalla,parsitun näköisiä kohtia lahkeissa, joiden suut oli neulomatta, vähän rispaantuneet suut kaiken kruunasivat.
Voi veljet, kun farkut ovat pehmeää kangasta ja aivan ihanan tuntuiset päällä. Hinta alkujaan 80€, mutta alennus oli tuntuva, joten ostin ne ihan koiruuttani, että kanssa kulkijoillakin on päivittelemistä mummon kukkafarkuista. Luulen, että  se on herättänyt närää täällä  seniortalossa "vanha akka ....jne"
On mukava olla oman elämänsä "herra/rouva" ja tehdä asioita joihin ei tarvii  keneltäkään lupaa kysyä!!!!

Kynsissä on helmiäisvalkoista jonka hiljattain löysimme Pick'en paystä, Essence poisto tuotteista tällaista olin etsinyt ja sattumalta löytyi.
Ja olin mie taas onnessain, nykyisin tuo onnen tunne tulee niin pikkuasioista kuin esim. kynsilakasta! Väri on hauskannäköinen kynsissä ja mie huonosti näkevänä, pystyn sen havannoimaan ihan mukavasti ja se kait on tarkoituskin.


 Jaaha se olis sitten yksi kirppislöytö näytillä
Kaunis jakku, HINTA KORJAUS  maksoikin vain 2,5€ ,päätyi  kotiini, muiden ihanien löytöjen pariin.
Jakku on hiivatin sopiva minulle ja
tietenkin Tuula sanoo näkökykyisenä, painavan
sanansa "jakku on todella kaunis ja sulle sopiva".
Juuh, kyllä hän oikeesti sanoo mikä minulle sopii ja
myös sanoo "ettei sun kannata sitä (jotain) edes hypistellä,"  etenkin vihreitä vaate kappaleita. jotka saavat minut näyttämään valjulta ja peräti sairaan näköiseltä. Saman olin todennut itsekin silloin kun vielä pystyin tarkasti näkemään..

Tuulalla on samansuuntainen maku kuin minulla ja meillä on
todella hauskaa näillä kirppiskierroksilla.

Viimeksi kun olimme kirpparilla, eräs tuttu mies minuu tervehti ja katsellessaan meidän ostoskärryjä totesi "meinaatte sitte ostaa koko kärryllisen tavaraa" (kärry oli täynnä), sanoin nauraen "meidän laukut on kärryn pohjalle," ettemme ihan kukkupäistä kärryä ostaneet!! Ja siks toiseks, keräämme sovitettavia vaatteita ja sovitamme ne sit yhteen menoon!
Olipa siinä hauska sattuma, mies on tosi luannikas ja mukava, oli piristävää kuulla sellainen hymynkare suupielessä, kommentti:)

Tapaamisiin, pidetään lippu korkealla:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti