keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Modelian pusero.

 12.9,2018

Nyt iloisemmissa merkeissä, näytillä on viimeisin kirppislöytö; Modelian kukkapusero, kaunis mielestäni ja kustansi minulta 4€. Todella priimakunnossa liikkeestä ostaen olisi maksanut maltaita, siis miun mittapuun mukaan jollekin toiselle kenties liikkeessäkin ihan mukavan hintainen, mutta täällä eräs kivijalkakauppa  myy tätä merkkiä ja mielestäni ovat varsin hintavia.


No mekko on ostettu Tokman'in alesta jo viime keväänä vuosi sitten ja maksoi 12€ ettei siinäkään hinta tuotetta pilannut. Tuula vähän arveli, ettei mekon kuosi ole ihan "minua" mutta mekko tuntui tosi kivalta päällä, joten se lähti mukaan jopa myöhemmin löysin samasta materiaalista 95% viskoosia ja 5% elastaania, kukkakuosisen mekon ja  tummenpi pohjaväri mitä tummaa purppuraa tai sellaista!?
Olen kyllä pitänyt tätä kotimekkona tosi paljon ei kiristä ja helmat mukavasti heilahtelee.Niin ja musta bolero on kesällä city-marketista ostettu, mekon hihat on 3/4 pituiset ja bolero on oikeastaan tässä vain rekvisiittana.

Kohta lähdemme Tuulan kanssa liikkeelle, vien yhdet mustat Very Nicen farkut lyhennettäväksi, ne on jo monen vuoden vanhat housut nyt vasta tykkään etten enää lahkeiden suuta käännä vaan tehdäävn lahkeet sopivan mittaiseksi.

Heippa hei kuulolla ollaan:)


2 kommenttia:

 1. Katselin monta ennen näkemätöntä postaustasi, kun nykyään tulee niin harvoin kurkkailtua blogeihin. Monia kivan näköisiä vaatteita olet löytänyt taas eikä hinta ole ollut paha missään.
  Vai tuollainen ratkaisu siihen häiriöjuttuun tuli. Nyt voit sinäkin elää rauhallisempaa elämää ilman pelkoa kiusasta.
  Minullakin on muuten nappihelmet. Sain ne vasta ja tykkään niistä kovasti. Tällä hetkellä pidän niitä makkarin lipastomn päällä koristeena, kun harvemmin minulls tulee koruilla koreiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena, niin "nappikaulahelmet"on ihanat kun itse on ne tehnyt.
   Näin kävi häiriköijän,hänellä oli mennyt häätöaika jo umpeen,mutta vielä asui täällä sit viime viikolla joutui sairaalaan ja 3-4 päivän päästä elämä sammui,oli niin huononnäköinen,sanoivat alkoholi kait jo sisuskalut tuhosi tai syöpä oli levinnyt en tiedä tarkemmin.Kai hän oli saanut asumiseen jatkoaikaa koska ei häätö toiminut syyskuun ekaan päivään se 3kk, mut jos oli tiedossa sairauden paheneminen kai silloin saa lykkäystä häädön toteutumiseen.
   Kyllä tästäkin jäi ikävä maku, jotenkin itsellä syyllinen olo tuntuu että kuitenkin hän "voitti" tämän jutun."Kasvonsa" näin säilytti ja sai kuvan ja pienen artikkelin paikallislehteen urheilupalstalle "kiekkoilijapersoonana" ja monen asian puuhamiehenä,Eikä kuollut alkoholistina,häädön saaneena häirikkönä. vaan...kts.edell.maininta.Näin.....

   Poista