lauantai 22. syyskuuta 2018

Seeprakuosia, huivihullutusta:)

 Syyskuu 22 2018
Oi sentään tänään miun austraalianterrieri mummokoira, täytti 15 vuotta. ONNEA MIINA-KULTA.

Sitten on näytillä onnistuneet ihanat kirppislöydöt.
Seeprakuosipusero 2€, on 60% puuvillaa, 40% polyester'iä ja Lindex'in mallistoa, tykkään ihan valtavasti on ollut jo pari kertaa ylläni, kuosi sopii miulle.
Isot mustat puuhelmet tein joskus kirppikseltä, tietysti, ostamastani helmistä ja rannekorusta joita yhdistämällä tein helmiksi jotka voi pujottaa pään yli.


 Musta leveä, lyhyt, ohut 3/4 hihoilla,puuvillaneulepaita 4€ on myös suosikkini, neulos on harvaa,kuin sideharso, puseroa on kiva pitää eriväristen toppien päällä.
Pinkki puuvillahuivi on myös suloinen värikäs suosikkihuivi.
 Harmaa H&M mamaneule akryyl/polyamidi/villa/elastaan pusero on viimeisin kirppislöytö
3€ ja huivi löytyi myös samalla kerralla 100% silkkiä 1€ !!!!!
Olipa taas mahtavat löydöt ja voi sanoa että melkein ilmaiseksi. Tuo harmaa neule on kokoa S mutta kovin on suuri sovitin sitä kirpparilla päälleni ja Tuula sanoi että tämäkin harmaan sävy on minun väri,

Pusero on mukavan pitkä ulottuu kivasti pyllyn päälle lämmittää ristiselkää ja pakaroitakin.

Mustapohjainen huivi oli kerran ilmaiskorissa ja tietenkin se täytyi ottaa omaksi, se on Kappal'lin mallistoa ja iso neliskulmainen luultavasti polyester'iä. sellainen paksuhko liukas materiaali.Eihän tuo toki kylmän ajan huivi ole, mutta jos johonkin sisätilaisuuteen....



Tällä kertaa viimeisimpänä vaikkei huonompana, on isoruutu musta/valkoruuduin hopeisin ruutumukailun puuvillainen iso neliöhuivi, tämä ei ole ollut kertaakaan miulla käytössä, mutta hinta oli houkutteleva 0,50€ joten otin huivin uutten kotiinsa. Siistin hiukan hapsuja, olivat vähän rumat, mutta leikkaaminen auttoi, enkä leikannut edes sormeen haavaa.
Varovaisesti liikkeellä ja vanhan muistin ja aikaisemmin opitun pohjalta voi tehdä asioita vaikkei tarkasti näekään.


 No niin yksi huivikuva meinasi jäädä piiloon
vaaleanpunainen blingbling-huivi lähti mukaan 0,50€ enhän toki hennonnut sitä jättää vaan se sai uuden kodin luotani, lukuisten muiden kaunokaisten joukossa.

Kuulemisiin
uusiin
löytöihin
palaten.
Mukavia syksyn satoisia aikoja lukijoille:)

4 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt monta kivaa löytöä. Näillä vaatteilla ja asusteilla on kiva ottaa tuleva syksy vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi Tesa:)Minusta syksy on aina ollut surullinen vuodenaika,nyt on uusi keino torjua syysmasennusta;kirppiskäynnit/löydöt ja yöllä kun en saa unta,hypistelen löytöjäni ja sovittelen niitä,nii tämäkin on masennuksen torjuntamuoto,kun entiset keinot on hyllytetty.

      Poista
  2. Upeita löydöksiä. Kirpparit on niin ihania paikkoja ei koskaan tiedä mitä sieltä oikein löytää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti viestistäsi,ihan tosi,kirpparit on aarreaittoja,kuka ei ole turhan nirso tai ei pysty pitämään "muiden vanhoja",mut tää vanha mummeli ei enää tarvitse uusia tuotteita ja kaikki löydöt on tervetulleita piristämään mun arkipäiviäni:)
      Ps.Tein salaatin reseptilläsi,herkullista:)

      Poista