keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kyösti Mäkimattila - Pieni kukkanen

    Uusi suosikkilaulajamme, Kyösti Mäkimattila, sympaattinen, komea, ryhdikäs....Uskon hänessä olevan samanlaista karismaa, kuin Kari Tapiossa aikoinaan.

4 kommenttia:

 1. Minä sitte tykkään tästä laulusta ja Kari Tapion lauluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kari Tapion( KT ) lauluista tykkäsin ja hänen menehtyminen koski minuun kovasti, en voinut katsella telkkarista edes hänen nauhoitettuja ohjelmiaan, ennenkuin kuukausia jälkeen päin. En häntä koskaan tavannut, mutta hänen karismansa oli vaikuttavaa ja laulut tietysti. Kyösti Mäkimattilla on alansa huippuja, ei korvaa KT, mutta tulee olemaan vaikuttava laulaja, onhan hänellä nyt jo pitkä kokemus laulaja/ muusikkona. Uskon meidän ikäpolven tarvitsevan uutta idolia, KT jälkeen.

   Poista
 2. Tykkään myös Kyöstin lauluista, samoin kuin edesmenneen Kari Tapionkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Mie katselin niitä tangomarkkinoiden loppukilpailuja ja tykästyin ihan hirveesti ja hengästyen tähän uuteen tango kuninkaalliseen, Kyöstiin. Hän oli jälkeen kisailun, telkussa jossain kokkailu ohjelmassa ja mie olin ihan onnessani, ku miun arvailuni hänen sympaattisuudestaan meni nappiin, huumoriakin löytyi ja tosi luannikkaan tuntuinen nuori mies. Toivottavasti jaksaa pysyä siitä alkoholista erossa, joskus kuulema oli vaikeuksia ja tuli maisteltua enemmänkin, kertoi hän jossain ohjelmassa. Mie toivon hänelle suurta menestystä ja onnea koitoksisaan.

   Poista