tiistai 4. helmikuuta 2014

Nuorimmainen:)

Hei tänään tiistaina.
Porin reissu silmäpolille, on lusittu ja valokuvattu vasen silmä, onko silmässä oleva luomi suurentunut.
Minusta se näytti isommalta, kun viime keväänä, ihan selvästi näky tumma kohta silmän pinnalla, jossain tuolla näkymättömissä. n.  kuukauden päästä tulee lääkärin lausunto minulle kotiin. Jaa'a mites nyt suu pannaan:(
Aihe pitää taas unohtaa ja elää näissä päivissä.

Nuorimmainen lapsenlapsi (kuvassa) pääsee ripille pika puoliin. Vaatekomeroni on kutistanut juhlamekkoni, jossa juhlin monet rippiäiset, kastajaiset ja muut tärkeät ja vähemmänkin tärkeät juhlat.

Pahus, kävin jo tiirailemassa uutta kaapua juhliin, kun kirpparilta tuskin löydän ja siks toiseks; en kehtaa mennä sukujuhliin kierrätysvaate päällä, kun minulla ei ole vaatteiden uudistamistaitoja, eikä niin kovaa haluakaan. Se mitä aikoinaan olen ommellut  vaatteita, ovat varsin usein olleet lapsille,  jotain housuja,
paitapuseroita, puolihameita ja hihattomia mekkoja ,itselleni. Ihan kauniita ompeluksia , mutta nyt ei pokka pidä alkaa ompelemaan, kun viimeisimmistä ompeluksista on tovin verran aikaa....

Aattelin mie, jotta tään neljännen kullanmurun juhliin pääsen viel entises mekossa...hah... aina ei käy niinkuin haaveillaan.

Näillä jutuilla mie taas pistin varsinaisen asiani tuonne selvittämättömien juttujen sekaan, aikanaan ne sieltä selviää.

Hyvvää tiistai- illan jatkoo sinulle vierailija ja pistetään juttu tuokio pystyyn, myöhemmin:

12 kommenttia:

 1. Uskotaan että kaikki on silmässä hyvin.
  Pittäähän siun uus kolttu saaha ko julatkii tulloo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips. Juu'uh ei auta, kyl juhliin pittää pukeutua asiallisesti. Ja millonkas niitä parempia pitää, jollei juhlan aikaan. Mie vaik teen kaikenlaisia omia sovelluksia vaatteiden suhteen ja pukeutumisenki, mut näihe juhliin ja yleensä juhlallisiin tilaisuuksiin ei voi eikä kehtaa männä millä tahansa turjakkeella.....

   Poista
 2. toivotaan että silmässä on kaikki hyvin.niin se aika menee että lapsenlapsetkin aikuistuu.miulla on vuodenpäästä nuorin lapsenlapsi ripille menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'in silmän kunnosta ei voija viel kummempia kertoo, sen kuulee sit tuonnempana. Sitä vaan toivoo, et näkö säilyis ees tuos toisessa silmässä. Oon mie jonkin verran tottunut yks silmäsen olotilaan, on vaan pakko ei sen kummempaa....

   Poista
 3. Toivotaan, että ei silmään tule jatkoja ja näkö säilyy. Minullakin on sellainen vaatekaappi mikä pienentää vaatteita. Kummallisia ovat ;) Kaikkea hyvää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, toivoa pitää, muuten usko loppuu.
   Kiitos ja sinullekin mukavaa helmikuuta.

   Poista
 4. Eikö olekkin aika yleistä, että olemme hankkineet sellaisen vaatekaapin joka kutistaa vaatteita? Meilläkin on sellainen! Hmh. Toisaalta onhan se ihan mukava syy hankkia uusi juhlakolttu, eikö vain? Toivottavasti silmässäsi kaikki on ok. Halauksia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, outoa miten nämä nykyiset vaatekaapit tekee vaatteista melkein kelvottomia. Halauksia sinullekin ja hyvää helmikuun aikaa.

   Poista
 5. Toivotaan kaikkea hyvää tuon silmän kanssa.
  Niin se aika rientää ja lapset ja lastenlapset kasvaa =)
  Kiva huomata että useammalla on kaappi joka pienentää vaatteita.. Minullakin on, ,juu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vain silmäillä kaikkea niin kauan kuin kykenee.
   Lapset on melkein jo meijän ikäisiä...kummallista...

   Poista
 6. Voi, minulla myös on kaappi, joka kutistaa vaatteet. Joskus se myös muuttaa värit kummallisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, tänään on selvinnyt, että paljon on kaappeja, joissa vaatteet "pilaantuu", vaikka muuten ovat kunnossa. Juuh ja että väritkin muuttuu...se on jo vakavampaa se:)

   Poista