tiistai 8. huhtikuuta 2014

Toisten tekemää:)

    Heippa tiistaina, lääkärissä käynti päivänä.

Minulla taitaa ain vaan olla lääkärissä tai hoitajan luona käyntejä (niin muuten täs kuussa onkin hoitajan luona käynti) mittaa hän verenpaineen ja kuuntelee minun kertomuksia milloin mistäkin aiheesta, tietysti terveyteen liittyvästä.

No mut, sain kortisoonia olkapäähän ja varaan ajan röntkeniin ja muuta sellaista. Toivottavasti pistos lievittää kipuja ja saan puettua vaatteetkin päälleni ilman kipuja.
Siinähän se murhe ollutkin, miten pääsen tuvalle ja kuinka voin siellä tehdä mitään...
No mut tää kuvahan piti mainita: kävin samalla reissulla Tokmannilla ja löysin ihanan värikkään ruutupaidan, jonka  voin heittää käsvarsien suojaksi, kun pidän paljon trikootoppia ja ain vähä käsvarret vetää viileiksi. Täs voi hihat vetää nauhan kans lyhyemmäks niiko kuvas hyö onkin tai päästää normaalin mittaiseksi.
Ukkoin vähä tuumaili, jotta paita olis pieni miul, mut tyrmäsin hänen ajatuksensa , >  männeehä täst napitki kiinni....Koitin siin parrii muutaki paitaa , mut ne ol tosissaa pienii, vaik sammaa kokoa olivat, mut eri mallisii.

Mie oon joskus suosinut paljonki tällast ruutupaitaa, se ollu lämmin ja mukava pittää.
Kerran mie jostakin luin, että naisten ruutupaijat on ihan peestä ja pannaan tuomittavia!  Silloinkos mie aloin aatteleen, jotta laitankin heijät kiertoon,  niiku sit teinkin.
Mut aikoinaan veneillessäkin, mikäs sen mukavampi vaate ol villapaijan alla, ku flanelliruutupaita, voi tokkiisa, mie tykkäsin tällasesta yhdistelmästä siihen aikaan.
Tää uus paita ei oo flanellia, muute vaan ohutta puuvillaa...

Kästöijen valmistelu kenties taas alkaa pieni muotoisesti,  kuhan saan tuo olkavarren käyttöön.
Yhen uuven sytömyssyn oon tehny valmiiksi, enpähän juuri muuta...ai niin ..muutama mummoruutu on sentään valmistunut ja sitä  mukkaa olen niitä ommellut " peittoon"!??

Miulla männöö nii paljo aikaa netissä bloggeja selaillessa ja pinterestissä pyöriessä, jotta miun pittää asettaa itelleni rajoitus nettiselailuun. Täs värkis on nii paljo kaikenlaista, et viikot ja kuukauvvet ei riittäis mihinkään muuhu tekemiseen. On sekin aikas rasittavvaa, tää nettiselailu.  Lukkee sähköpostit ja käyvä facebookis ja juutupes ja iltalehes ja paikallislehes ym ym....apuva

Mut luetaan myöhemmin toistemme blogeja, niit pittää joka päivä selata.
Mukavia huhtikuun päiviä jokkaiselle:)

14 kommenttia:

 1. Äläs muuta sano. Minäkin tahtoisin ruutupaidat takas. Nuorempana ehdin pitämään omieni lisäksi miehenkin flanellipaidat.
  Toivon sydämmestäni että kätesi paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siun toivotus syvämmestä asti. Miekin ootan et käsi alkais kivutta toimimaan.
   Kyl noit ruutupaitoja on taas ilmestynyt, niihä kaik kiertää uuvelleen.

   Poista
 2. Ilmoittaudun minä kanssa tähän flanelliruutupaitajengiin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, mitäs myö ruutupaitajengiläiset, lämpimiä aikoja muistellessa:)

   Poista
 3. Voi miten kiva ruutupaita. Minä tykkään pitää kotona flanellisia ruutupaitoja. Olen iso ja suuret miesten koot menevät päälleni, ei purista eikä kiristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se flanellipaita tuntuu mukavalta ja on mielestäni ihan nättikin, kelpaa hyvin arkipaijaksi.
   Mielestäni se sopii miehellekin tosi hyvin, tekkee miun ukkoinki nii miehekkään oloseks...

   Poista
 4. tuo ruutupaita on kaunis väriltään.miulla on kanssa pari ruutupaitaa ja ne on käsivarsille lämpimät kesäiltana vetästä.toivon että siun olkapää helpottas tuosta kortisooni piikistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutupaita on kiva, puuvilla ei hiosta, niiku sellaset joissa on muutakin materiaalia joukossa.
   Kävin yhes vaateliikkeessä vartavasten katsomas alennus puseroita, olivat kalliita yli kolmenkympin ja ne ol sekoitekangasta...ne hiostaa kesällä. Empä ostanut...
   Uskon kyl et kortisoonipistos hetken päästä auttaa, ainakin viime syksynä auttoi, vaikka vaikutus olikin näin lyhyt aikainen.

   Poista
 5. Ruutupaidat ovat kivoja, mitä parhaita kotivaatteita. Toivon kätesi paranevan, mukavia aurinkoisia huhtikuun päiviä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ain tykännyt ruudullisista paidoista ja puseroista, niissä vaan on sitä "jotain". Muistan lapsuudesta, kun isälläni oli ruutupaitoja, jotenkin se teki minuun turvallisen olon ja nytkin tykkään, ku ukollain on erillaisia ruutupaitoja, hää on nii mukavan olonen, sellane "nallekarhu" niis paidoissaan.
   Kyll mie uskon lujasti, että saan olkapääni kuntoon, tää lääkepistos ainakin auttaa, toivottavasti koko kesän tai tietysti toivon että pidempäänkin:)

   Poista
 6. Ostipa sie komia paijan isselles, mie tykkään nuista värilöistä ihan hurjast.
  Toivottavast se korttisooni pian helpottaa siun vaivaa.
  Kyl täs konneel saap hyväst ajan kulumaa, enne ko huomaakaa on kello jo 12 ja emäntä viel paitasillaa:))
  Mukavaa päivää siulle Anni:)

  VastaaPoista
 7. Nii'i komiat on värit, vaikkei iha miun värit, tekevät vanhasta naamasta viel vanhemman ja värittömän:) Kortisooni ei viel oo tehonnu, tännään o aikas taval kippee olkavars, mut ootellaan...
  Hyvvää keskiviikon päivää siulleki, kosotäti:)

  VastaaPoista
 8. Kivan ruutupaidan löysit.
  Toivottavasti olosi paranee ja saat terveenä nauttia aurinkoisesta keväästä ♥

  VastaaPoista
 9. Heips, nii' kiva on paita, ukkoin tosin ihmetteli, pittääkö ain jottain ostaa, ku kauppaan männöö? Hhmmm...pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin...
  Toivon totisesti itsekin, että pääsen tuosta olkapää kivusta eroon, ei oo viel tänäänkään kovin terveen oloinen. Miul nousee kova harmitus pintaan ja alan käymään kierroksilla....itkua ja v.....tusta vuoron perään.

  VastaaPoista