sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Juhlan aikaan


Heippa sunnuntaina 2.11.2014

Muotikuvia nääs, ku valmiita töitä olis, muttei ehdi kuvaamaan:))

No täs mie oon 1980 luvulla ja lähdössä johonki veneilyseuran talviristeilylle, johonkin ravinteliin, mies kuvas minnuu ja onha meist yhessäki kuva, mut en tähä sitä löytäny.
Miul on konjakkia lasissa ja kampaajalla kävin leikkauttamas hiukset, noin erilaiseen kampaukseen, siihe aikaan tais olla noi, että takaa ol hiukset paljo pidemmät, mut en mie ennää tuollast pitäis, naama valahtaa ihan rintamuksille asti, niiko dekolteen päälle tai mikä se olikaan. Puseron ostin varta vasten juhliin, se tuollast himmeen kiiltävää satiinii vissiin ja levveet hihat ja vyötäröllä tuollane lista nappeineen. Kaunis pusero, ostin aiemmin tumman siniset suorat housut, jotka oli ihan puseron raidan siniväristä. Täs miul taitaa olla mustat sammarit ja hiano mie tietyst olen selvä se ja kynnekki punaset ja huulet kans.....

Sit mainitsen, jottei miul mittää valmiita töitä oo..se mummoneliö hommakin meni persiilleen...miun palo käämit siin vaihees ko olis muutamast neliöst pitäny lankoi päätellä..no siihe päätty miun into ja neliöt 10 kpl lens roskikseen. Ukkoin siin  vieressäin ei puhunt mittää...ei uskaltanu vissiin..ko miun alko verenpaine nousemaan lukemiin....

No nyt mie oon taas huuli pyöreenä, mitä alkais tekemään. Jottain pitäis käsissä olla ko istuksii, sukkapuikot ei oikein istu, virkkuukoukku puttoo iha alvariinsa lattialle ja askarteluun on mahoton ryhtyä, ko en jaksa olla paikallaan, pää on ku haminan kaupunk
Onneks miul on tua mummokoira joka minnuu vie ulos muutaman kerran päivässä:))

Hellurei ja hellät tunteet, ollaan kuulolla jos ei nii, koitellaan....

10 kommenttia:

 1. Miullakin oli tuollainen kampaus ja yhtä kapiat posket kuin siullakin, oi sitä ihanaa nuoruutta. Nyt on pyöreät posket ja tukka harmaa, oi tätä lihavaa vanhuutta :)
  Mukavaa marraskuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii' kapiat ol linjat entisinä aikoina. Posket on miulki pyöristyny, mut hiukset on viel melkosen ruskeet, et semmonen lohduttava asia on nuoruuvest jääny. Mie en oo vuos kymmeniin värjänny, oikohan siinäkin oma osuutensa, et oma väri on pysyny näinki kauan ihan hyvänä.
   Hyvvää alkanutta marraskuuta:)

   Poista
 2. Täältä kanssa yksi entinen kapoinen ilmoittautuu! Muuten samanmoinen kampaus, mutta latvoissa oli minivogue ja ne piti kääntää silleen ulospäin rullalleen.

  Älä sinä hyvä ihminen herpaannu käsitöiden kanssa. Paa johonkin vissiin talteen ne työt, jotka alkavat tympiä. Sit joskus kaivat esiin ja ihastelet, että Ai että, kun ovat kauniita... nuistahan saa vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihä se vissiin lienee, ettei tekemättömist töistä kannata ottaa pulttia eikä tehdystä pilalle menneestä. Miul välil pakkaa hermo pintaan, ku tuo näkö on mitä on ja langat sekoo, mite ne muuten ihan vissiin sotkeentuu, riepoo vaikkei asialle mittään voi. Ukkoin välil selvittelee lankakeriäni, ku mie meinaan vaipua epätoivoon, et mistä pitäisi pujottaa, et sais lankasotkut mallilleen.
   Tää elämä on välil sellast" eikun, eikun, valssia".

   Poista
 3. Voi kun kerkisit roskiin heittää niistä olis saanut jotain kivaa pientä, heitä seuraavalla kerralla kaapin kätköihin odottamaan valoisampia päiviä.
  Minulta katkesi pari viikkoo sitte letti kun tuskastusin katselemaan ei vain roikkuvaa lettiä vaan myös naamaa. Pari vuotta tunsin napsahtavan letin mukana pois, vaan ei se naaman malli mikskään muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kerkisinhä mie heittää palaset roskiin, toisinaan oon nopee käden heiluttaja:)
   Juuh parturi on ihmeiden tekijä, sitä mieltä miekin olen ja sitä mieki tarvis olisin, mut jos näi pimmeellä antas hiusten kasvaa ja ens vuonna leikkauttas, mie oon melkein kolmen kuukauden välein käyny parturissa, ko lyhyt tukka vaatii siistimisen useimmin.

   Poista
 4. Mulla on nyt sama vika, mitään en saa aikaiseksi.. puikoilla enkä koukulla. Onneksi ompelukoneen jalkaa jaksan painaa.
  Kauniina ja tyylikkäänä olet lähdössä juhlimaan.. vuodet ne kulkee vain turhan nopeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodet kulkee ja nykyään tuntuu kuin liian vauhdikkaasti. Mie joskus koitan ompelukoneella jottain, vaik tyynyliinaa ommella, viimeks tosin korjasin pienen sauman farkuntaskua. Ompelukone on valmiina, senko alkaa surruttamaan:)Plääh...
   Juuh juhlimaan, mie oon ollu sellanen "pitkät housut" tyttö, hame ei oo miun juttu, en tunne oloain kotoiseksi ja vapaaksi. Juu sellanen poikatyttö:))

   Poista
 5. Siellä sinä kukkasena kukkien keskellä olet! :) Niin tutulta tuo tyyli näyttää, muistan oikein hyvin. Ja monesti olen ihmetellyt, miksi silloin piti olla ainakin numeroa liian isot vaatteet niin kuin sinullakin tuossa kuvassa. Sellaisia hölttänöitä piti vaatteiden olla vaikka ei ollut liikakiloja peiteltävänä. Mutta kai se tulee sekin muoti taas jossain vaiheessa takaisin, onneksi olen jo näin vanha eikä enää kiinnosta muodissa kulkeminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minnuu kiinnostaa vielkii kaik kauniit vaatteet, ovat vaa nii niukkalinjaisia, ettei päälle mahu, mut onneks on myös plus ja XL mallistoja.
   Joo silloin ol kankaasta ylitarjontaa, täs puseroski on kauheen leveet hihat, sillo ja siihen aikaa ol neuleet iha kamalia, ko olivat löysiä lerppanoita kaunaloista ja hihat kuin lepakot:)

   Poista