lauantai 8. syyskuuta 2018

Kirppislöytöjä:)

Syyskuussa 8 päiv 2018

Kivat , edulliset ja kauniit löydöt kirpparilta.
H&M tunikamekko, kaunis meleerattu harmaa (Tuula sanoo tämän harmaan sopivan miun väreihin ) pitkähihainen viskoosi/puuvilla/elastaan yksinkertainen ja priimakunnossa 2€  sekä mekkoon sopiva pitkä  ohut huivi 1,0€.

Näin mie sain taas "halavalla uutta" soviteltavaa,
yöllisiin valvomisiin, kun riivatun levottomat jalat ei anna olla paikoillaan, ei maata, ei istua, vaan
kulkea huushollia edestakaisin tai seisoa ja liikutella jalkoja.
Näillä edullisilla ostoksilla viihdytän yksinäisiä valvottuja öitäni.
Viime yö meni taas vaeltaessa ja selatessa vaatekomeroa. Kello oli yli kolme aamuyöllä kun vihdoin sain käytyä sänkyyn nukkumaan.
Herätessäni oli kauhea olo silmät tuntuivat turvonnelta ja muutenkin oli epämääräinen olotila, kuten aina yö valvomisen jälkeen .

Kynsissä uusi väri, näyttää kuvassa aikas siniseltä,mut purppura pitäisi värin olla.

Kuuntelin äänikirjan "Karvainen rahastaja" kirjoittanut KURT NUOTIO. Mukava kirja nuoruus/lapsuusaikaisista jutuista, kommelluksista, seikkailuista. Lukija taisi olla Jarmo Mäkinen, mukava ääninen lukija.

Syys terveisin Anni, kirppisten koluaja:)






                 

6 kommenttia:

  1. Todella kauniin mekon ja huivin löysit kirpparilta ja ei ole hinnalla pilattu. Kynnet näyttävät niin upeilta, sopivat myös hyvin yhteen tuon ostamasi setin kanssa. Mukavaa syksyistä viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuta,kiitti viestistäsi.Kirppislöydöt oli eri kerran löytöjä,sattuivat kivasti yhteen.Mekko on vart.myötäinen kuten neuleet yleensä ja mummon "kurvit"ei enää oikein silmiä hivele makkarankuoressa:)Kiva lämmin syys-talvimekko kotiin ja jos kantti kestää,myös muihin menoihinkin:)

      Poista
  2. Ensivisiitillä kivassa blogissasi. Liityin myös lukijaksi. Mukavaa alkavaa viikkoa 🍁🍁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kristiina,olen iloinen jos löydät sinullekin mieluisia juttuja blogistani
      Runsain mitoin,Tervetuloa, lukijakseni:)
      Terveisin Anni:)

      Poista
  3. Kirppikset on sitten kivoja kun koskaan ei tiedä millaisia löytöjä vastaan tulee! Voi harmi ettet ole saanut öisin nukuttua, kumpa saisit rauhalliset yöunet❤ Mukavaa alkanutta viikkoa ja syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde, olet käynyt joskus blogissani ja minä yritin silloin kun vielä pystyin normaalisti näkemään ja askartelemaan,sinun blogiasi liittää lukemistoon,en tainnut onnistua,mutta oikein paljon mukavia hetkiä kirppislöytöjen saralla sinullekin:)
      Terveisin Anni:)

      Poista