sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Shamppanjaruusu ja muu

  Mukavaa pyhäistä päivää.
Olisi pari ruusua valmistuneena. Shamppanjaruusu kimalteella.
Kovasti on tyhjäkäyntiä meillä päin. 

Kivut alavatsan seudulta ovat vähentyneet, todennäköisesti lääke on vaikuttanut. Labrakokeissa oli crp nousussa, mutta niin vähän, ettei oikein mitään. Kehoittivat mennä päivystykseen, jos ilmenee kovia kipuja! Hmm ei tämäkään kipu ihan pikkuista ollut, mutta tulehdusarvot ei olleet vielä nousussa. Olin vielä lauantaina väsynyt, en jaksanut edes kirpparille lähteä. 
 No joo.....

   
Tämä toinen kukka on kirppislangasta,  jota vuosia sitten innoissani ostin: Teenpä niistä kivoja kukkasia ja teinkin muutaman ja lankaa on vieläkin vajaa kolme kerää. Lankaa ei kulu yksinkertaisiin kukkasiin kovinkaan paljon, tähän malliin kylläkin menee lankaa enemmän.Tämä on tosi kiva malli, ihastuin heti  ja värkkäsin ensimmäistä kukkastani monta kertaa, ennenkuin sain onnistumaan. Puhtikin tahtoi mennä hukkaan. Ei aina onnistu, kovasta yrityksestä huolimatta:o)

Sytomyssyä olen hiukan virkannut, ostin puuvillalankaa kirpparilta, ihan uutta ja koko keriä. Niistä saa taas monta mukavaa myssyä, kun löydän sopivan vaihteen päälle:o)) 

2 kommenttia:

 1. Eikös vaan olekin kiva väsätä noita ruusuja :)
  Hyvä että voit jo paremmin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli. Kukat on mukava välityö, kun ei muuta jaksa=viitsi:)

   Poista