keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vaikea tehtävä!

Heippa. Esillä on kovia kokeneet sukkaset, joita olen värkännyt joulusta asti. 
Ostin Maija- lankaa, en tullut sinuiksi sen kanssa ollenkaan.Ymmärrän hyvin, kun jotkut käyttävät bambupuikkoja, ne ei sovi minun käsiini, teen senverran tiukkaa, mutta tässä langassa oli minunkin kaivettava ainoat 3,5mm x 15cm puikot esille ja otettava yliote tästä langasta:)
 Tämä lanka on uskomattoman liukasta ja säikeistä. Työstä tuli epätasaista. Silmukka putosi herkästi ja purkaantui omia aikojaan, ennenkuin minä huomasin. Alumiinipuikot? putoili ja purkasin työstä kerroksia monta kertaa. Siinäpä olikin taistelua, että sain ne puikolle ehjänä takaisin, aina meinas tulla vaan yksi tai kaksi säiettä. Oli tämä oikein koettelemusten keidas...
Sainpas kuitenkin sukkaset valmiiksi,
 itselleni tein...mutta ovatkin liian isot ja leveät...36 numeroiseen jalkaani. Toisesta tietenkin tuli isompi, kun en yhtäpäätä tehnyt koko paria. Lankaa jäi punainen 50g ja 45g ja harmaata 12,5g. Kait niistä vielä yhden koettemuksen verran saa värkätä. Enpä voi kiitellä valmista tekelettäni, olen minä helpommallakin päässyt:o)

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, vaikeuksista huolimatta. :) Kiva väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anu, minusta punainen ja harmaa on hauska yhdistelmä.:)

   Poista
 2. Vastoinkäymisten jälkeen sukat on oikein kivat.
  Minä en myöskään tykkää bambupuikoista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli, kiitos sinulle. Nämä bambupuikot ovat liian tökkivät, onneksi en ole hankkinut niitä enempää;o)

   Poista
 3. Ihanat värit sukissa!! Minä en osaa muuta käyttääkään kuin bambuja ja Knitpro puikkoja, joista tykkään kanssa. Alumiiniset ovat liian liukkaita ja painaviakin. Mutta makuasioita sekä tottumiskysymyksiähän nämä ovat.

  VastaaPoista
 4. Hei.Kiitoksia kommentista. Minä olen tottunut liukkaisiin puikkoihin, mutta liukas lanka sensijaan on uusi tuttavuus. Bambupuikot ovat kyllä kevyet ja mukavat, niihin tottuneille:)

  VastaaPoista