tiistai 20. toukokuuta 2014

Peilityyni järven pinta:))

villiviinivaralla.blogspot.fi    tervetulloo miun blogin lukijaksi:)


 Heips tiistai- iltana.
Olemme kotiutuneet neljän päivän lomalta.
Ihania aurinkoisia päiviä, sadekuuroja ja ukkosta moneen otteeseen. Koiraparka makasi eilisen päivän sängyn alla. Hetkisen oli meijän kans samassa tilassa ku ruokailtiin ja sit ryömi takaisin sängyn alle " piiloon" ukkosen kumealta jyrinältä ja paukkeelta. Ukkoin istui terassilla ja vahti salamoita, joita olikin erittäin runsaasti joka puolella.
Mie istuin hengästyneenä sisätiloissa, löysäsin kutimenkin kädestäin, en päässyt keskittymään, kun koko ajan jyrisi. Se ol eilen se...

Lauantain tein siivousta, ukkoin korjas laituria, pinosi puita ja mie istutin kukkaset koriin. Sunnuntainki ol kovast  töitä, sit viel maanantainki osan päivää,  huilattiinki sentään välil ja päivätirsat piti kokeilla, tulleeko uni siel tuval myös päivällä:)

Talviturkin heitin pois, vesi ol  + 15 astetta lämmint, en mie mittään uint, kastelin ittein vaan kaulaa myöten ja huuhtelin jokapaikast saippuavessii poikkeen. Ei tuu järvivedest sellane raikas olo, kyl merivesi on raikasta ja kirpeää, tykkään kyl siit enemmän.

Kirpparil käytii kotimatkal ja löytöjä taas tehtiin, saadaan uutta vanhaa tavaraa tuvalle, tarpeellisia värkkejä löytyi ja mikä parasta halavalla.
Mie taijan nyt kirjoitella vieläkin harvemmin, kun kesätupa vaatii omansa...

Mut kuullaan silloin tällöin ja nauttikaa kaik mahottoman paljo täst Suomen ihanast kesäst:)))
8 kommenttia:

 1. Oi että siulla on varmasti tosi ihanaa tuolla tuvallasi, nauti kesästäs:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos siul, kyl siel on ihanaa, eka kerran "omalla" kesätuvalla, mie niin nautin, siel myö saunotaan ja uijaan joka päiv, siit mie tykkään:)

   Poista
 2. Hyvää kesää ihaniin maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul, viel näi vanhana pääs nauttimaan kesätuvasta, ku jotenkuten viel jalka nousee,?? ( tännään rojahdin paatin istuimel, vähä käi kippeetä tekemään käsvarteen ja selkään, mut mitä näist pikku kolhiust, ku jäsenet pyssyy ehjinä) eiks näin...

   Poista
 3. Mukavia hetkiä teille kesätuvallanne. Meillä oli luultavasti jo kesä, se tuli maanantaina, +24 astetta ja eilen tuli syksy, + 7 astetta. Saa nähdä oliko kesä tosiaan noin lyhyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, olipa teil lyhkäne kesä...mut kyl se takasin tullee ja mukavast aurinko kutittelee ihoa ja lämmintä piisaa:))

   Poista
 4. kiva kun pääset kesätuvalla puuhastelemaan vaikka sun mitä.ja aina löytyy tekemistä.ukkosenilmat vaan ei ole mukavia ollenkaan mutta nekin kuuluu kesään.meil tääl ukkonen on monena päivänä kiertänyt kun kissa kuumaa puuroo,onneks ei ole paukahdellut. aurinkoisia päiviä siullekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, et uskokkaan mite mukava on kesätuval olla ( mie en ossaa sannoo "mökillä", se kuulostaa jotenki juppimaiselt miun korvaan, ain o näin kuulostanu. Sillo ennen ku vietettiin kesät paatilla saaristoissa, kutsuin paattia meijän " liikkuvaksi kesäkodiksii".

   Poista