keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kästöit Satakunnan keskussairaalaan.

 Hei taas, mie jouvan miltei joka päiv kirjottelleen, ku on tätä gghhrrrgrr aikaa.

Joskus tahtoo sitä ommaa aikaa ja hyvin tuntuu sopivan ukollekin!

Ni no otti ja tuota
Mie lähetin kiirussa paketin Porriin muutaman sytomyssyn, ku olin joskus kevväällä valmiiks saanu ja ny sai tuon pienen vaalean punaisesen, josta ukolle riemu ratkes...nimittäin ku kokkeilin sitä sellaisen paksutukkaisen nuken päähän (löysin sen alkukesäst ilmaskorist ja aattelin, jos ukon lapsenlapsi tykkää leikkiä sillä, ku tulloo tuvalle) Saamari ku otti miun karvoihi, hää ei ees tienny minkä tähen sitä sovitin nukelle...mie aattelin sen myssyn käyvän pienen lapsen päähän tuolla syöpätautien osastolla tai lasten osastolla...Siis mie oikeesti loukkaannuin, ukko on  ilkee ja osaa pilkata toisen hyväntekeväisyys yrityksiä. Eikä ollu ensmäine kerta...
No mitäs täs sitte, mie pakkasin myssyt ja kolme parrii sukkia muovipussiin kiireemmän kaupalla, ko hokasin et olin mänössä terveyskeskukseen ja äkkiä myssyt ja sukat pöydälle valokuvattavaksi  ( ett saa mummoille siis tänne Teille.laittaa kuvia, ukko monest sannoo..äähh) hävitön ku minnuu pilkkaa. gggrrrrhhgg
Jätin pussini sairaalan infoon josta se männöö sisäisen postin myötä oikiaan osoitteeseen.


Kohta saan yhen myssyn valmiiks, nii ja ens viikon keskiviikkona mään sinne kirurgian polille. Tää tämän päiväne lääkär usko, jotta se olkapää leikataan , on kuulema paha repeämä. joka ei korjaannu itestään, saa sit nähä ja kuulla...Voi mahoton, mite sit kästöit tehhään ja ylleensäkään mittään, sit pitää kai saaha avustaja. Ukko täs kesäl sano tuval ollessamme, ko mie puin uimapukua ja en saanu olkanauhoja millään ylös, nii pyysin hänt auttamaan minnuu, ku ollaan täs näi samas porukas, kyl hää autto, mut äsähti< mie en oo kenenkään yksityine avustaja....voi sampernaut ko ol minust tosi ilkeesti sanottu viel ku ties miun olkapään olevan todella kipeä....sillo jo aattelin ,miten täs koht käyp, mieku räjähjän tulee tupen rapinat ja .....nii'i .Mieki ossaan oll kans tosi häijy ja ny oon viel  ollu hyväs opissa. En mie tällasii oppeja kotomökis saanu, toisia pit kunnioittaa ja auttaa ja kaikkia sellasii hyviä asioita miul opetettiin.
Oonha mie iteki ollu avustajana ja oon tahtonu ol avuks ja hyödyks jos joku tarvii..

Nyt lopetan kaakatuksen ja pistän sormet virkkuu koukulle. Mukavia elokuisia päiviä lukijoille.


4 kommenttia:

 1. Noist pipoist ja sukist tulloo monia potilas iloseks, miust just nää hyväntekeväisyys työt on niit kaikist rakkainpii.
  On siun ukkos aika tohelo, ko ei ymmärrä auttaa, laita hänet kiertoo seuraavalle.:)) tää ol sit vitsi.
  Kiitos siulle hauskast kommentist blogissani, pittää muistaa tehä niist housuist tarpeeks isot, ko on tuota takamusta ja mahhaa.
  Mukavaa loppuviikkoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, sitähä mie aattelin et mahhaa ja jne, on täälläki päi, taitaa ihan muotia olla:)
   Nii sitä mie en jaksa ymmärtää, ku ite teen homman heti ko energia just o päällä , mut nää ukkoset tuumailee ja istuu, tuumailee...istuu.. ja mie oisin jo tehny, mut vissii se sitä ko ikänsä o pomolt ohjeet saanu ei ossaakaa yht äkkiä omatoiminen olla.
   Mie oon kyl aikas hätänen, sil siunaamal pittää homma tehä, sekin on kotont opittua tai sit " kiireest ei tuu ku ..." en muist jatkoo.

   Poista
 2. Ihanaa kun jaksat tehdä monet iloiseksi kättesitöillä.
  Mukavaa elokuun jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sie Anneli, niihä miekin aattelen, että iloa pitää saada jakaa, kaik myö ei olla saatu niitä ilon ja hyvän mielen ominaisuuksia.
   Hyvä ku sait uuden konneen ja pääset kästöist kuvia laittamaan, mukavia hetkiä ja tarmokkaita päiviä siulle:)

   Poista