maanantai 11. elokuuta 2014

Lohtua kirpparin ilmaiskorista:))


Heippa. Poikkesin kirppareilla perjantaina ja lauantainakin.

Oh ,  näin ilmaiskorissa tämän iloisen naama otuksen ja se oli heti valmis tulemaan miulle. Käet ojossa siin toisten alla hää tuijotti minnuu, kaappasin hänet hetkoht ja olin niin hassusti onnellinen. Aivan kuin hää olis vartavasten siint löytyny, ku miul ol sulka maassa.
Ostin kerran samanlaisen naama mangneetin jääkaapin oveen, mut sen vein ukol jos se häntä vähän ilahduttas, ku se hänt hymyillen katselee...hhmmm enpä oo nii vakuuttunut hymyn tehosta...


 Voi sitten löysin samast kopast tuollasen yksinkertaisen kirkkaan lasipullon, siinäkin oli jotain kiehtovaa, painava se kovasti on, alaosa on paksua lasia.
Sitten löytyi kauniin värinen liekö kynttilän jalka vai mikä lie suulla on reikä, mut kovin pieni kynttilä siihen sopisi. Ei sitä tosin ole sellaiseen tarkoitukseen käytetty, koskei ole talia yhtään reunoissa.
Sit tuollainen tuohitekele, sitäkään en voinut jättää, se myöskin kehoitteli minnuu: ota miut kans...no lähti hää helpost mukkaan. Aattelin jos sen vaik pienel naulalla lyö johonki, siit tullee ihan nätti...nää näit miun aatoksii..tiijä koskaan toteutuuko, mut ihmisel pittää oll haaveita ja mielikuvituksia,  muuten elämä käy hiivatin raskaaks. Sateen jälkeen paistaa. jos paistaa....no nii
siitä tulikin mieleen. Mie tännään otin eteisestä, kutomani pienen maton ja vein pyykkitupaan. Aattelin kokkeilla, josko olkapää ja selkä kestää harjata.
Ostin aiemmin kesällä sinisarjaan sopivan matonpesuharjan ja teleskooppivarsi miull ol ennestään. Aikas hyvin sain pyyktuvan lattialla sen pestyä, en oikein keksinyt konstia, millä oisin mäntysuopapalasta siinä liikutellut, ei kärsinyt selkä kumartelua. Sit hokasin, että harjalla liikuttelin suopapalaa ( en tykkää nestesuovasta, sitä ei saa millään huuhdottua ja matosta tulee tahmea..) ja toimi sekin jollain tapaa.  Vein maton narulle ja aattelin hakea ajoissa pois, jos alkaa vettä satamaan...no kuinkas kävikään...satoi vettä ja mie hain kuitenki maton parvekkeelle muovituolin selkänojalle kuivumaan?? Kai se aikas kestää kuivua, mut tulipa yks asia tehtyä, niiko tuo matonpesu...
Mie oon virkant myssyä, yhen pienen sain valmiiks asti. Vähä tuntuu olkapäissä kipua, mut koitan vähä kestää. Keskiviikkona mään kirurgisel polille, mitä hyö siel sit tuumaavat.
Nii että sattaa ja paistaa meil jokkaisel, mukavata maanantai- iltaa lukijoille.

6 kommenttia:

 1. Oi mite ilosen kaverin sie kirpparilt löysitkää, tottahaa tuollain pit mukkaa ottaa.Muutkii löytös on mukavii.
  Mie pesin matot painepesurilko enenää kykene harjaamaa.
  Oikei mukavaa viikkoo siulle Anni ystäväin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siul kosotäti. Miul ei oo muuta mahollisuutta ko männä merives altaisii käsharjalla pesemää tai tuo eka kert varrellisel harjal ja makeal vedel, se voip kyl sekottaa värejä.
   Mukavia elokuisia päiviä ja etenki kuutamo iltoja:))

   Poista
 2. kyl nuo kirppari nöydöt on mukavii ja ihan tarpeellisii.miuta oikein ku kiukuttaa nii jotain pientä hommaa keksin et ajatukset vaihtuu,ja kivut ees vähä unehtuut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydöt etenkin ilmaiset, ovat vallan hauskoja. Pienell asial saa mielen virkistystä, hetkeks ainaki.
   Kävin tännäänki kierroksel ja tein kaks 0.50 senttist löytöö, toises ol muutama mangneetti jääkaapin tms kiinnitettävä ja kolme vajaata kerää lankaa 87.5 g yhteensä.
   Kävin myös puutarhalla ja ostin purkin, jossa oli hopealankaa ja joku käenakka tms samas ruukus. Heitin kesäkukkaset pois olivat jo tosi kärsineen näköisiä. Siivosin myös parveketta, kun aikaisemmin ei ole ehtinyt:(

   Poista
 3. Ihania nuo kirppareiden ilmaislaatikot... hienot löydöt sieltä teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onkii, sattumalt ko jottain kivaa ossuu kohille. Tännäänki pit männä kirpulle, mut lääkäris ko kävin sit viel lampsin Jättirättiin ja siel kattelin palakangas korit, en jaksanut ennää männä kirppiksel.

   Poista