torstai 16. tammikuuta 2014

Ihanainen:)


Heippa kaikille torstaina 16.01.2014

 Käsityö nahkaisena:)

Oiih, mie löysin oikein unelman kauppareissulla.

Käytiin syömässä ja sen jälkeen piipahdin viereisessä asuste puodissa. Katselin niitä näitä, siinä oli käytävällä näytillä kivoja laukkuja, joita kävin mallaamassa peilin edessä (miun pittää nähä, miltä laukku näyttää miun kädessä ja kuinka soppii miun väreihin, ommaan pituuteeni, yms )
No mie oon jo pitemmän aikaa etsinyt  kivaa ja sitä oman oloistani laukkua, jota voi kantaa kädessä, olkalaukku ei enää  pysy olkapäällä , sitä saa roikottaa kädessä. En tykkää pienistä laukuista, aina miul ollu sellaisia pehmeitä isohkoja lötköpussukoita, joihin mahtuu pikku ostokset. 
Jatkoin kuitenki matkaa toiseen päähän putiikkia....ja silmäni osuivat tähän punaiseen ihanuuteen ja hintakin oli nahkalaukusta  ihan kohtuullinen. Silmäsin lokerot sisältä ja päältä, kaikki tarvittavat lokerot oli ja vaalea vuorikangas sinetöi ostopäätökseni ja tietenkin tuo todella kaunis väri. Punainen on vaikea väri sovittaa vaatteiden mukaan, mutta miulle se nyt sopii, enää ei tarvitse niin sävy sävyy värejä katsella, oma ikäni kun suo monenlaisia vapautuksia tietyissä asioissa:) Mummon valinnoissa:)

Aatella tammikuu on jo puolessa välissä ja aurinkoinen paistaa tänäänkin, lumi kimaltelee ja pakkasta on -15 astetta, kylmä viima puhaltelee idän puolelta. Lunta on kivasti että on valoisaa ja valkoista.
Koirarouvakin pistelee lenkkinsä vilkkaasti ja  nuuhkii nopeasti lajitovereiden jättämät viestit, sitten taas mennään topakasti häntä heiluen.

Kästyö rintamalla on kutomis/purkamis operaatiot käynnissä. Laitoin mie sentään kakkuvuokaan vettä, kokkeilen ensi kertaa jäälyhtyä, laitoin männynkäpyjä veteen, saas nähä onnistuuko tekele.Tää ohje oli tänään jonkun blogissa olisko ollut mummonpajukorissa?

Terveksii ja lämmintä vaatetta päälle, jos menette ulkoilemaan, edes vähäksi aikaa:)

Ps.On tässä laukussa olkahihnakin, mut otin sen heti pois ja laitoin kaappiin talteen.


8 kommenttia:

 1. Johaa sie löysitkii komian kassin, kelpaa siun nyt käyvä kaupas ja asjoil.
  Mie tas tykkään pittää sellastolkalaukkuu ko toises käjes on tuo keppi.
  Pakkast riittää, ihan hirvittää tää kylmyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i komia todellakin, aivan ihanan värinen ja kaikin puolin yksinkertaisen kaunis.
   Ukkoin ootti minnuu siin kaupan käytäväl ja miut nähessään sanoi; eiks mittän löytynytkään ku nii pian kävit. Heiluttelin muovikassiani salaperäisesti....
   Ja tuttu nahan tuoksu joka lapsuuden kodissa leijui, isän työverstaasta.
   Täs yks päivä mie mietin, ku löytäs edullisen nahkalaukun ja tietysti kauniin, ostaisin heti. Eilen oli se päivä sanoin myyjällekin, että tää on nyt mummon viimeinen laukku ostos, hän vaan naurahti saa nyt nähdä:)

   Poista
 2. Ihana, kyllä tuon kanssa kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kyllä kelpaa oon nii tyytyväinen! Siit onkin vuosia kun oon nahkalaukun ostanut, ne on niin tyyriitä ettei malta ostaa, eikä niitä joka vuosi hankita. Ostin mustan edellisellä kerralla, siinä oli huono vuorimateriaali, jotain ohutta muovin sorttista ja se repesi ensin kulmistaan ja sitten keskilokeron reunat rikkoutui. Lopulta mie revin koko vuorin pois ja käytin sellaisenaan vielä pitkän aikaa:)

   Poista
 3. kyllä onkin kaunis nahkalaukku.miulla on myös laukkuja joita voi pitää olkapäällä tai kantaa kädessä,vaihtelen aina mielialan mukaan.no se on huonopuoli kun väri pysyy aina samana ja materiaali on joko nahka tai mokka.se kyllä piristää mieltä kun saa uuden laukun tai käy kampaajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukavaa lukea kommenttisi. Tosi on että piristystä saa monella tavalla, etenkin edullisella ja kivalla ostoksella. Käyn paljon kirppareilla, sieltäkin löytää toisinaan hyviä ostoksia, jonkun pikkulaukun olen ostanut niiltä markkinoilta.
   Mukavaa viikon vaihdetta sinulle:)

   Poista
 4. Värillä ei ole väliä, kunhan on punainen! Noin opetti mummu aikoinaan ja hymyili leveästi, kun naapuri osti tulipunaisen Mossen. Liekö mummun peruja, että minun vaatekaappini on täynnä punaista.

  VastaaPoista
 5. Niin se on, vuosia sitten, luin että punainen on rohkean ihmisen väri. Mietin sitä silloin ja olin oikeestaan samaa mieltä, esim.punainen vaate huomataan, eikä sulaudu harmaaseen joukkoon:) Viime vuosina en ole suosinut punaista, mutta nyt tuli poikkeus, mummon hassutus ja kiva sellainen:))

  VastaaPoista