lauantai 18. tammikuuta 2014

Raitaa ja rojektia

Mukavaa lauantai keskipäivää.
Aurinko paistaa kirkkaasti ja pakkasta on - 14 astetta.

Pari kappaletta sytomyssyjä on näytillä ei nyt enempää. Mitenkä on niin hidasta tää meininki meillä päin, suunnitelmia olis, tekijöitä tarvis....hhmm

Rojektipöytä on jälleen lastattu, sen ääressä on mielenkiintoista istuskella, katsella ulos ikkunasta ja miettiä pää punasena, jotta mitä alkais näistä värkätä. Kuten kuva kertoo pieniä sydämiä olen leikellyt, onhan sekin alku. Yhtenä yönä valvoessa, piirsin ja leikkelin vanhoista paperilaskuista sydän mallineita, piirsin pitkiä ja kapeita ja  vähän pyöreämpi poskisia, leikkelin ja hylkäsin ja taas uusi piirros....siinähän pikku yö työ ja kiinnostava kaikenlisäksi. Harmittaa oikein, kun materiaali käy vähiin...heitin äskettäin ison pinon laskuja polttoon. Siinä se näkee: Ei mitään pidä heittää menemään!
Yhden farkkusydämen ompelin ja neulan katkaisin viime sentillä gggrrggrr, uusi neula löytyi, mutta olin tehnyt jo senverran tarkkaa hommaa, jotta terve silmä hämärtyi etten enää nähnyt laittaa lankaa neulan silmään. Piti jättää homma ja lepuuttaa silmää.

Helmikuussa menen Poriin silmäpolille, kuvataan terveen silmän tilanne.

10 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset myssyt.
  Mitähän sie oikein noista syvämistä oot tekemässä, miul heräs uteliaisuus:)

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, hyvä kysymys, niiko haastateltavat sannoo. Ku mie en tiijä viel itekään, koha höpsöttelen, ehkä joku idea syntyy tai sit ei. Lienee tää sellasta ajatuksetonta olotilaa, etsii etsii, vaan ei löyvä.
  Miul on noissa kupeissa erilaisia nappeja, ku muutama vuos takasin tein niit nappi kaulakoruja, mukavaa hommaa sekin, innostuin tekemään, kun käsityömessuilla näin.

  VastaaPoista
 3. kivat myssyt olet tehnytkin.mie kanssa katselen että mitä mukavaa noistä syvämmistä tullee.mie yritän neuloa tai virkata ja kun ei miulla ole blogia käyn katselemassa toisten kauniita töitä.miulla kanssa helmikuussa silmälääkäri kun kaihi kasvaa molempiin silmiin,ja kieltämättä vähän pelottaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitti, kuhan nyt kattelen, josko löytyis idean poikanen. Joulun mie leikkelin punasesta paperista syvämmii ja pujotin heit pitkään lankaa ja laitoin valkian oven pääl kakspuolisel teipil. Hyö vieläki siin ovat, mitä niit pois ottamaan.
  Voi sentään, kaihi se miulki jo vuosia ollu, lääkär sano et molemmis silmis on. Ei se oo enempiä haitannu, sehän sit leikataan ko " kypsyy". Ja näkö tulee hyväksi jälleen, eräs miun tuttu sanoi, ett ei oo vuosiin nähny näin hyvin, ku häneltä kaihi leikattiin.
  Sieki oottele vaa rauhas, kyl siit viel hyvä tulloo ja parempi ko uuvesta.

  VastaaPoista
 5. Kiitti siul, oottelen vaa jos sais lissää aikaseks, nii no onhan yks tekkeillä sen uskon valmistuvan lähiaikoina:)

  VastaaPoista
 6. Nättejä myssyjähän olet taas tehnyt. Ja ne on tarpeellisia, toisin kuin minun ikuiset vaatteet :)

  VastaaPoista
 7. Hei, kuule sie Anneli, siul nii ihania tunikoita ja kaikkia kivoja juttuja ja sitä paitsi: myssytkin on vaatteita, ja ilman vaatteita ei tarkene tälläsel pakkasel ;)

  VastaaPoista
 8. Vai että sydämellistä menoa siellä teillä! Meillä on menossa virkauskausi, kun yksi pellavainen tunikantekele ei ota valmistuakseen millään. Tänään kyllä pistelen sen kasaan vaikka kurillani. Tarvittaisiin uusia villasukkia pikimmiten, sillä pakkanen paukkuu nurkissa 25 miinusasteessa.

  VastaaPoista
 9. Juu'u näin meillä, suuniteltu on puoliksi tehty ja sitä mie teen oikein syvämen pohjasta.
  Mie oon tuolta Pinterest sivuilta löytänyt kaikkea kivaa ja melkein olen jo niitä tehnytkin, ajatuksissani. Silmä syö ahneesti mukavia askarteluja sieltä, niistä jo saan tyydytyksen tekemiseen, ihan kuin ite ois tehnyt.
  Meil laski pakkanen -10 asteeseen ja hieman kevyttä pakkaslunta leijailee maahan.

  VastaaPoista