tiistai 21. tammikuuta 2014

Voi sydämeni:)

  Tervehdys kuin tuulahdus:o)

Tässä kaks pientä syväntä, joku yö värkkäsin tuon ruskean turnukan, se on huovutettu vanhasta myssystäni. Virkkasin jouluksi paksusta harmaasta langasta ja ohuemmasta punaisesta tuollaisia "hiirenhäntiä" ja kiinnitin lahjapaketteja niillä.
Tähän syvämen reunaan ompelin käsin tuon hiirenhännän mukas koristeeksi, mut sellanen turnu tekele siitä taas tuli. Siin ei oo täytettä sisällä.
Farkkusyvän on niitä suunnittelun tuloksia, toisel puolelle ompelin konneella tuon lenkin farkunsaumasta ja siin katkasin koneen neulan gggrrkkl, enkä saanut lankaa enää pujoitettua. Käsin ompelin et pysyy ripustettuna, napin tälläsin toisel puolelle.
Yllättävän paljon meni täytettä noin pikkuiseen tekeleeseen, jouluksi ku tein niitä, laitoin vain vähän täytettä, että hiukan olisi pulleutta.

Tilasin  www.tekstiiliteollisuus.info  nettilehden sähköpostiini, niitä tuli sinne muutama vanha numero, että voi jälkikäteen selata. Kiva niitä on lukea, sivun voi suurentaa että pystyy huonompi näköinenkin lukemaan. Ohjeet kaikkiin neuleisiin ovat lehden viimeisillä sivuilla. Käyppä katsomassa ja tilaa ilmainen käsityölehti netissä:) ihan helppo lukea ja on kaikki tallessa samassa paikassa.

Mukavaa kun vierailit meillä, pirteitä tammikuun päiviä sinulle:))
12 kommenttia:

 1. Kiitos, ehkä näitä syntyy lisää, kun saan suunnittelu osan valmiiksi:))

  VastaaPoista
 2. Sykähdyttävän ihanaisia sydämiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos siulle, minnuuki nyt sykähdyttää:)

   Poista
 3. Mukavia syvämiä, tuo farkuista tehty on kaunis, eihää tuos toiseskaa mittää vikkaa oo, mut mieko vaan tykkää farkuist tehyist jutuist.,
  Pittäpä kurkata tuota linkkii.
  Mukavaa loppupäivää siulle Anni:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tokkiisa, tykkät sie? miul tullee nii hyvä miel ja kannustaa minnuu uusiin yrityksiin:)

   Poista
 4. Syvämmet sopivat kaikkina vuodenaikoina ja kaikkiin tyylilöihin! Nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii' sieki tykkäät syvämist iha sammaa mielt mieki, jotta hyö soppii ain ja kaikkialle kaikkina vuuven aikoina, kimalletta, farkkua, punast, valkost ja vaik mitä värrii.)

   Poista
 5. voi että on sorjia sydämmiä.kohta on ystävänpäivä niin voi muistaa ystävää sydämmellä.tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oot siekin sydänten ystävä, hyväl tuntuu miustaki, vaa miul ku ei niit ystävii ennää oo, on hyö männeet tuonne utuisen rajan taa, mie muistoissain heil sit ystävänpäivänä syvämen lähetän...

   Poista
 6. Kävin armeijan kaupassa ostamassa kokonaisen vanhan villaviltin yhdeksällä eurolla. Siitä saan aika monta sydäntä. Taidan matkia sinua.

  VastaaPoista
 7. Tervetulloo siulkii sydänten tekijäksi, mukavaa puuhaa, miult männöö aikaa ku suunnittelen millaisia koristeita siihe teen, eihä tää miul käy niiko strömsöössä:)

  VastaaPoista